Descripció de l'oferta Cuiner/a Garrotxa de 7'00 a 15'00h (dilluns - divendres) a Comarca Garrotxa
Organigrama cerca un/a cuiner/a (no restaurant) horari de 7'00 a 15'00h a la Garrotxa de dilluns a divendres.
Funcions i requisits de la vacantElaboració i preparació de plats segons menús ja predefinits per l'equip de nutricionistes de l'entitat (uns 300 dinars).Canvis segons temporades.Organització de la cuina i del seu personal: ajudants, rentaplats, etc.Compra d'aliments i materials.Preparació dinars i deixar preparat una part dels sopars (per emportar).Puntualment preparació de dinars especials per grups determinats: visites, reunions, etc., sempre amb planificació prèvia. Aquest servei estava externalitzat i ara es torna a incorporar com a servei intern.
Condicions que ofereix l'empresaJornada intensiva.Horari: De dilluns a divendres de 7'00 a 15'00h.Feina estable. Contracte directe empresa.Previsió d'incorporació: Immediata.Tipus de contracte: Indefinit.Salari: € 25000 SAB inicial. El salari es negociable segons conveni. EstudisÉs valorable:
Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Direcció de cuina.Certificats Professionals amb titulació Cuina (HOTR0408).Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Cuina i gastronomia.Certificats Professionals amb titulació Direcció i producció en cuina (HOTR0110).Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Hoteleria i Turisme. Experiència laboralÉs imprescindible:
Experiència demostrable com a cuiner/a preferiblement en col·lectivitats: Escoles, Hospitals, residències, geriàtrics, empreses, etc. o en restaurants/hotels.Nivell d'experiència: Tècnic / Especialista.Anys d'experiència: 2 anys. Altres requerimentsCarnet de conduir i vehicle propi. Molt valorable haver tingut negoci propi: restaurant amb personal a càrrec, haver fet compres, etc. Molt valorable viure a la Garrotxa o comarques de l'entorn.
IdiomesCatalà: B2 - Avançat - Imprescindible.Castellà: B2 - Avançat - Imprescindible.
#J-18808-Ljbffr