[Cc730] | Director De Botiga Al Baix Llobregat

[Cc730] | Director De Botiga Al Baix Llobregat
Empresa:

Ametller Origen


Detalles de la oferta

[CC730] | DIRECTOR DE BOTIGA AL BAIX LLOBREGAT Piera, Catalonia DIRECTOR DE BOTIGA AL BAIX LLOBREGAT
Localitat: Molins de rei
Provincia: Barcelona
País: Espanya
Nº Vacants: 1
FuncionsVols treballar en una empresa on poder créixer professionalment i tenir l'oportunitat de formar, liderar i desenvolupar el teu propi equip?
Ametller Origen és una empresa en plena fase d'expansió i molt dinàmica, on tindràs la llibertat de poder proposar / implantar noves idees i treballar conjuntament amb l'equip per arribar als objectius establerts.
Quina serà la teva missió a Ametller Origen?
Gestionar la teva botiga oferint el millor servei i producte al client a l'hora que lideres el teu equip per tal de formar-lo i ajudar-lo a créixer com a professionals de producte fresc.
Com ho faràs?Cuidaràs i desenvoluparàs al personal vetllant pel seu creixement.Transmetràs i enfocaràs a l'equip en els eixos i estratègies de la companyia per tal d'aconseguir els objectius establerts.Portaràs a terme anàlisis comercials detectant punts de millora per tal de millorar els resultats i objectius de la teva botiga.Formaràs i donaràs eines a l'equip perquè siguin autònoms.RequisitsQuè et farà triomfar en aquesta posició?
La teva experiència en gestió d'equips serà fonamental per poder liderar i acompanyar al teu equip.Experiència en gestió íntegra d'un negoci / botiga per tal de poder fer anàlisis comercials en funció dels eixos estratègics de la companyia.Ser una persona inconformista i reptadora, habituada a treballar amb objectius de vendes i KPIS.Que siguis una persona resolutiva per poder gestionar de forma integral un punt de venda.Tenir flexibilitat horària per poder adaptar-te als horaris i necessitats de botiga.Com serà el procés de selecció?En la primera fase, faràs una entrevista amb RRHH on t'explicarem el nostre projecte, les funcions a desenvolupar i les condicions que et podem oferir.En la segona fase faràs una entrevista amb el gerent de zona, és a dir, el teu responsable directe per conèixer-lo i poder aclarir els teus dubtes.Se ofrecePer què treballar a Ametller Origen?
Lideratge: T'encarregaràs de la selecció, formació i integració del teu personal. Seràs el responsable de detectar i fidelitzar el teu equip motivant i desenvolupar-los per tal que siguin unes grans professionals del producte fresc.La teva veu té protagonisme! Tindràs la llibertat per proposar i portar a terme noves idees. Et donarem la confiança per accedir i impactar en el nostre compte d'explotació i et donarem autonomia per apostar i establir plans d'acció en qualsevol secció de la botiga.Tots som una pinya: Treballaràs amb un ambient de confiança i bon rotllo dins les botigues, que transmetem també en els nostres clients.Cuidaràs el medi ambient i la salut dels nostres clients. Treballem amb productes de proximitat, sense químics i de temporada, assegurant la màxima qualitat i servei.Integració a l'ofici per assegurar el teu èxit: Un cop comencis amb nosaltres, escollirem les millors botigues de la zona per formar-te durant els primers mesos.T'acompanyem en el teu creixement: Tenim establert un Pla de carrera per optar a nous reptes professionals fent el salt a botigues de més facturació, volums i objectius reptadors! També ens assegurarem d'acompanyar-te amb formacions d'especialització perquè siguis un expert en producte fresc i líder de botiga.A la teva disposició tindràs aquests beneficis:
Assegurança de salut amb cobertura dental.Servei de nutrició i dietètica.Descompte del 7% en la teva compra i accés a descomptes exclusius per Ametllerencs.Estabilitat laboral: Oferim un contracte indefinit (6 mesos de prova) amb un sou fix mensual i un programa d'incentius molt atractiu cada quadrimestre.
A més, premiarem la teva capacitat de generar talent a la teva botiga amb bonificacions importants.
Si vols treballar en una empresa on puguis créixer professionalment, liderar un equip i superar objectius diaris de la teva botiga, No t'ho pensis més, et volem conèixer!

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

[Cc730] | Director De Botiga Al Baix Llobregat
Empresa:

Ametller Origen


Gestoría Para Preguntas Y Papeleo De Un Particular

Necesito un servicio de Gestoría con las siguientes características:¿Qué tipo de gestoría se necesita? Para preguntas y papeleo de un particularTipo de contr...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 12 days ago

Agente Inmobiliario Independiente | Am-556

¿Está buscando un nuevo reto profesional?Únase a iad España y forme parte de la red más innovadora de consultores inmobiliarios independientes.Más de 17 mill...


Desde Iad Joiniad Es - Barcelona

Publicado 12 days ago

Zfi952 | Asesor De Financiamiento

Innova Scala Consulting cuenta con una posición como Consultor Financiación I+D para ayudar a empresas a identificar y acceder a fuentes de financiación para...


Desde Involve Rh - Barcelona

Publicado 12 days ago

Npn487 - Relationship Manager

.Relationship ManagerLocation: Barcelona - HybridCompetitive Salary + Progression Opportunities + Training & Development + Competitive Company Pension + Awar...


Desde Importante Empresa - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-21T03:05:31.012Z