Carnisser/A A Caldes De Montbui- (Estable, 40H Setmanals)

Carnisser/A A Caldes De Montbui- (Estable, 40H Setmanals)
Empresa:

Ametller Origen


Lugar:

España

Detalles de la oferta

CARNISSER/A A CALDES DE MONTBUI- (estable, 40h setmanals) Inscribirme a esta oferta Localidad: CALDES DE MONTBUI Provincia: Barcelona País: España Nº Vacantes (puestos): 1 Funciones T'apassiona el sector carni?
¿Vols treballar amb un producte de gran qualitat i oferir un servei i assessorament personalitzat al client?Ets un dels nostres!A Ametller Origen podràs gaudir del teu ofici.
Treballaràs amb productes carnis seleccionats amb molta cura per garantir el millor sabor i qualitat des de l'origen.
Atendràs els clients en un ambient familiar i proper ajudant a promoure un estil de vida més saludable i sostenible.A més a més, tindràs l'oportunitat de formar-te per créixer i convertir-te en un expert en el sector!La teva missió serà oferir el millor servei als nostres clients, cuidant cada detall i garantint una bona manipulació i conservació per oferir el millor producte del mercat.Com ho faràs?- Assessoraràs i ajudaràs al client durant la seva compra tenint en compte les seves necessitats, oferint-li la millor opció i qualitat en el producte.- Manipularàs tota classe de producte carni i de xarcuteria, a més de l'elaboració dels productes a l'obrador.- Faràs els muntatges i exposicions del taulell.- Vetllaràs per garantir que el teu lloc de feina sempre està net i ordenat.- Revisaràs les temperatures i realitzaràs la rotació del producte de les cambres de fred per tal de mantenir el producte en bon estat.
Requisitos Què et farà tenir èxit com a Carnisser/a?Si tens experiència prèvia en l'ofici serà perfecte!, ja que podràs oferir més coneixements sobre el producte i tindràs més domini en la seva manipulació, a més d'un assessorament més personalitzat al client.La teva vocació pel tracte al client serà molt important per tal d'oferir un servei de qualitat i aconseguir tenir clients fidelitzats i satisfets.Parlar tant el català com el castellà, per adaptar-te a l'idioma del client.
Se ofrece Per què treballar com a Carnisser/a a Ametller Origen?- Sentir l'ofici: Que gaudeixis en el teu lloc de feina per nosaltres és molt important, és per això que vetllarem perquè et sentis còmode i siguis feliç desenvolupant-te en el teu ofici i en les tasques del dia a dia a la carnisseria: manipulació, conservació del producte, atenció al client, muntatge de les exposicions i taulells...- Producte de 10: A Ametller Origen volem oferir el millor producte i garantir la seva qualitat i sabor, en les nostres botigues treballaràs amb productes carnis ecològics i biològics.
Podràs manipular diferents tipus de producte: xai, pollastre, gall dindi, vedella i porc a més d'una àmplia gamma a xarcuteria i d'elaborats carnis.- Som una pinya: Cada botiga és una petita família on podràs aportar el teu granet de sorra alhora que aprendre dels teus companys/es.
Allà on tu no arribis, tindràs el teu company/a per donar-te un cop de mà!- Experiència al client: Podràs realitzar una atenció al client molt personalitzada, on el teu assessorament serà crucial per aconseguir que els clients marxin amb una bona experiència de compra.- Fer-te créixer és el nostre objectiu: Si tens ganes de continuar aprenent i créixer en el sector carni, nosaltres farem tot el possible perquè així sigui.
Des de l'inici tindràs l'acompanyament del teu responsable i un cop superat el període de prova podràs accedir a cursos d'especialització a l'ofici i fer carrera professional a les nostres carnisseries.- A la teva disposició teva tindràs aquests beneficis1) Assegurança de salut amb cobertura dental2) Servei de nutrició i dietètica3) Descompte del 7% en la teva compra i accés a descomptes exclusius per Ametllerencs/ques!I molts altres descomptes i beneficis!- Tranquil·litat laboral: Volem que et quedis i creixis amb nosaltres, per això t'oferim la tranquil·litat de poder tenir una feina estable, amb un contracte indefinit des de l'inici amb els 6 mesos de prova pertinents.-Oblidat dels torns partits!
Els nostres horaris et permeten compaginar la teva vida personal amb la laboral, ja que tindràs un horari rotatiu i intensiu de Dilluns a Dissabte (Matí /Tarda), lliurant tots els diumenges.
-Salari :El salari que oferim per una jornada de 40h és de 1500€ bruts/mes.
A més tindràs incentius trimestrals en funció del teu rendiment i un incentiu anual en relació amb els objectius grupals del teu equip.Si vols formar part del nostre equip de carnissers/es no dubtis a inscriure't a l'oferta.T'estem esperant!
Denunciar esta oferta Inscribirme a esta oferta


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Carnisser/A A Caldes De Montbui- (Estable, 40H Setmanals)
Empresa:

Ametller Origen


Lugar:

España

Titulado / Titulada Superior Derecho (Lérida)

col-wideJob Description:Empresa de Tecnologías y Servicios Agrarios S.A. S.M.E. M.P., empresa filial del GRUPO TRAGSA, especializada en la realización de act...


Desde Jr Spain - España

Publicado a month ago

Monitor/A De Actividades Extraescolares

Código del anuncio- EA\2024\003998- Nombre del anuncio- MONITOR/A DE ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES- Descripción del anuncio- Buscamos un monitor de Inglés lunes...


Desde Asociacion De Intervencion Social Oszagales - España

Publicado a month ago

Monitor De Ocio Y Tiempo Libre Pinoso

Se necesitan monitores de Ocio y tiempo libre para trabajar en escuelas de conciliación de Pinoso, TEMPORADA VACACIONAL COMPRENDIDA ENTRE JULIO Y AGOSTOBusca...


Desde Interlingua - España

Publicado a month ago

Profesor/A De Química - Benalmádena

Empresa Superprof, plataforma líder en clases particulares, ayuda a compartir el conocimiento poniendo en contacto a quienes quieren aprender con aquellos qu...


Desde Superprof - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-02T18:47:41.601Z