Cap Finances I Administració

Detalles de la oferta

Empresa amb activitat de fabricació, ubicada a les rodalies de Lleida, requereix

**Cap FINANCES i ADMINISTRACIÓ**

Funcions: S'espera que sigui la persona responsable de la gestió administració i financera de l'empresa client, Es destaca dins les seves funcions:

- Organitzar i crear procediments, ajudar a Implantar canvi informàtic (SAP), etc.
- Gestió administrativa i financera, ex.: Pagaments, Tresoreria, Bancs, Comptabilitats, Costos, Control Proveïdors (compres/preus/..), Control hores i gestió laboral o PRL coordinant-se amb la gestoria i empresa de PRL, etc.

Es requereix:

- Professional amb experiència en Gestió Administrativa - Financera, Almenys 5 anys i amb una continuïtat i regularitat en la seva trajectòria laboral.
- Es cerca la persona que ha liderat la millora de procediments, organització, responsable, organitzada, que sap treballar amb autonomia i criteri, que sap gestionar la seva feina i treballar en equip.
- Oferta de feina per a Tècnics i Caps d'Administració/Finances amb interès per treballar en la millora de procediments i assumint la responsabilitat: Cap Administració i/o Direcció Financera, Secretaria de Direcció financera - Comptable - Tècnic Financer.
- Formació reglada desitjada nívell Grau, especialitat administració i finances..
- Imprescindible **EXCEL - SAP**, nívell avançat.
- Residencia zona Lleida/comarques limítrofes.

**_ S'ofereix:_**
- Incorporació amb Contracta laboral i alta S.S.. Fix en plantilla. Treballarà en una empresa molt sòlida, econòmicament autosuficient amb els seus propis recursos, amb més de 30 anys d'activitat. Ambient de treball agradable i competent.
- Es facilita formació continuada, i recursos o suport amb altres empreses externes (assessories-gestories, etc.) d'acord amb les necessitats que es generin.
- Treball estable. Horari de feina de Dilluns a Divendres: 08:00 a 17:00 - 40 hores setmanals.
- Nívell salarial a acordar entre las parts. Imprescindible referències professionals.

**Discreció i confidencialitat en tot el procés


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Analyste Financier (Financière) – Comptabilité De Gestion / Financial Analyst – Management Acco[...]

Standort: Canada, Canada. Kontron Canada recherche un(e) Analyste financier (financière) – Comptabilité de gestion qui s'impliquera dans divers projets palpi...


Desde Kontron - España

Publicado 19 days ago

Responsable De Tesoreria

Responsable de Tesorería **Rodi Motor Services**, empresa líder en el sector postventa de la automoción, con más de 170 puntos de venta y en constante creci...


Desde Rodi Motor Services - España

Publicado 19 days ago

Plaça De Mestre Al Centre De Formació D'Adults

Ajuntament de Vallirana. 1 plaça de Mestre al Centre de Formació d'Adults. Concurs oposició o valoració de mèrits i prova. Laboral temporal. El termini s'obr...


Desde Ajuntament De Vallirana - España

Publicado 19 days ago

Coordinador/A - Centre Per A La Sostenibilitat

**A Anthesis Lavola som l'equip activador del canvi!** - **El nostre objectiu? **_**Ho tenim clar!** Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenibl...


Desde Anthesis Lavola - España

Publicado 20 days ago

Built at: 2024-10-23T08:06:03.859Z