Cap Finances I Administració

Cap Finances I Administració
Empresa:

Psique Group


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Empresa amb activitat de fabricació, ubicada a les rodalies de Lleida, requereix

**Cap FINANCES i ADMINISTRACIÓ**

Funcions: S'espera que sigui la persona responsable de la gestió administració i financera de l'empresa client, Es destaca dins les seves funcions:

- Organitzar i crear procediments, ajudar a Implantar canvi informàtic (SAP), etc.
- Gestió administrativa i financera, ex.: Pagaments, Tresoreria, Bancs, Comptabilitats, Costos, Control Proveïdors (compres/preus/..), Control hores i gestió laboral o PRL coordinant-se amb la gestoria i empresa de PRL, etc.

Es requereix:

- Professional amb experiència en Gestió Administrativa - Financera, Almenys 5 anys i amb una continuïtat i regularitat en la seva trajectòria laboral.
- Es cerca la persona que ha liderat la millora de procediments, organització, responsable, organitzada, que sap treballar amb autonomia i criteri, que sap gestionar la seva feina i treballar en equip.
- Oferta de feina per a Tècnics i Caps d'Administració/Finances amb interès per treballar en la millora de procediments i assumint la responsabilitat: Cap Administració i/o Direcció Financera, Secretaria de Direcció financera - Comptable - Tècnic Financer.
- Formació reglada desitjada nívell Grau, especialitat administració i finances..
- Imprescindible **EXCEL - SAP**, nívell avançat.
- Residencia zona Lleida/comarques limítrofes.

**_ S'ofereix:_**
- Incorporació amb Contracta laboral i alta S.S.. Fix en plantilla. Treballarà en una empresa molt sòlida, econòmicament autosuficient amb els seus propis recursos, amb més de 30 anys d'activitat. Ambient de treball agradable i competent.
- Es facilita formació continuada, i recursos o suport amb altres empreses externes (assessories-gestories, etc.) d'acord amb les necessitats que es generin.
- Treball estable. Horari de feina de Dilluns a Divendres: 08:00 a 17:00 - 40 hores setmanals.
- Nívell salarial a acordar entre las parts. Imprescindible referències professionals.

**Discreció i confidencialitat en tot el procés


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Cap Finances I Administració
Empresa:

Psique Group


Lugar:

España

(Sjj-838) | Cost Controller

The main objective of the Cost Controller is the control and analysis of the company's costs, in order to detect and minimise the variation of costs with res...


Desde Inpost Iberia - España

Publicado a month ago

Cfo / Director/A Financiero/A

FuncionesSeleccionamos para importante empresa industrial ubicada en la provincia de Lleida un/a Director/a Financiero/a cuya misión consistirá en liderar el...


Desde Isprox - España

Publicado a month ago

[K-275] | Assessor Tributari - Fiscal (Sènior- Grans

Funcions a destacar: Assessorament, Anàlisi i Diagnosi econòmic - empresarial, atenen a les característiques i necessitats de l'organització client. Assessor...


Desde *Nombre Oculto* - España

Publicado a month ago

Controller

FuncionesDesde ISPROX, nos encontramos en búsqueda de un profesional para el puesto de Controller Financiero. Nuestro cliente es una empresa líder en su sect...


Desde Isprox - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-14T08:52:16.442Z