Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Assistant Manager Sprinter Vilanova I La Geltrú

FuncionesComo Assistant Store Manager, serás el responsable de la gestión del equipo de tienda, centrándote en impulsar las ventas y maximizar la rentabilida...


Desde Sprinter - España

Publicado a month ago

Presupuestos De Alquiler De Contenedor De Obra Para Escombros

Necesito un servicio de Alquiler de contenedores de obra con las siguientes características: ¿Qué tipo de residuos va a contener el contenedor?   Escombros ¿...


Desde Cronoshare.Com - España

Publicado a month ago

Supervisor-A La Caseta - Chiringuito Little Beach

**Who We Are** We are a collection of members' clubs, restaurants, hotels, workspaces and cinemas, catering to those in the film, media, fashion and creativ...


Desde Soho House & Co. - España

Publicado a month ago

Mantenimiento Eléctrico- Industria Agroalimentaria

**Descripción**: ¿Tienes formación en electricidad industrial y estás buscando un proyecto donde desarrollarte profesionalmente? En Grupo Crit queremos ser ...


Desde Grupo Crit - España

Publicado a month ago

Cap De Serveis De Gent Gran Lleida

Cap De Serveis De Gent Gran Lleida
Empresa:

Sumar


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Cerquem Cap de Servei per a centres diürns i residències de gent gran, de la zona de Lleida. La persona seleccionada, en dependència de la Direcció Tècnica, serà el/la responsable de gestionar, organitzar i supervisar els equipaments a càrrec segons les directrius i polítiques de la organització.

Més concretament, la persona seleccionada s'ocuparà de vetllar per la millora continua dels serveis prestats als clients, dirigir l'activitat dels serveis en quant a l'operativa i servei al client. Posta en marxa d'accions que permetin assolir els objectius dels serveis. Així com donar suport al la direcció de l'equipament en la resolució d'incidències, i en l'acompliment d'objectius establerts. Serà l'enllaç entre els equipaments a càrrec i els diferents departaments de serveis centrals iniciant els tràmits previs amb cadascun d'ells per a la resolució d'incidències i/o millora del servei. Haurà d'impulsar el desenvolupament i l'empoderament dels equips en els serveis.

**S'ofereix**:
**Jornada**: 40h setmanals de dilluns a divendres distribució flexible en funció de les necessitats del servei. El lloc de treball requereix desplaçament a nívell autonòmic.

**Contracte**: Indefinit

**Salari**: salari negociable.

**Formació**: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da en l'àmbit social: Treball Social, Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional o similar.

Es valorarà positivament la formació específica en la gestió i direcció de centres assistêncials i en el model d'atenció centrada en la persona.

**Experiència**: es requereix experiència prèvia en coordinació t'ecnica i/o d'operacions d'equipaments de serveis socials de Gent Gran.

**Perfil Competencial**: pensem amb un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona. Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d'equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d'anàlisi i de resolució de problemes.

**Altres**:

- Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.
- Domini del Català i Castellà.
- Flexibilitat i mobilitat per els diferents centres i serveis.
- Carnet de conduir (vehicle d'empresa, tot i que inicialment es paga quilometratge)


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Cap De Serveis De Gent Gran Lleida
Empresa:

Sumar


Lugar:

España

Built at: 2024-09-07T13:58:13.122Z