Restaurant pertanyent a un grup consolidat, de cuina mediterrània variada amb producte de proximitat situat al centre de Girona, amplia el seu equip a la recerca de talent per al seu nou projecte.
Si tens experiència com a responsable de sala, gaudeixes del tracte amb el client i busques un projecte estable, on encarregar-te del funcionament de l'establiment i créixer com a professional... _Et volem conèixer!_
FUNCIONS:
- Planificar i organitzar el servei de restaurant a nívell operatiu.
- Subtituir la figura de restaurant manager quan sigui necessari.
- Organitzar els recursos necessaris per prestar correctament el servei.
- Determinar tasques, funcions i torns de l'equip de sala.
- Definir els processos que cal seguir abans, durant i després del servei.
- Donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nívells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.
- Gestionar i supervisar reserves.
- Assessorar el client en aspectes d'oferta gastronòmica.
- Resoldre possibles incidències.
- Donar suport en la prestació dels servei.
- Desenvolupar una estratègia de comunicació i fidelització de clients.
- Detectar millores en processos i procediments.
- Controlar els cobraments del servei, realitzar arqueig i tancament de la caixa.
CONDICIONS:
- ?Incorporació: mitjans d'abril
- Horari: torn seguit rotatiu matí/tarda
- Festius: 1,5-2 dies setmanals
- Salari: 28.000 - 30.000€ brut/any
- Contracte: estable, directe amb l'establiment
- Formació mínima: ESO/EGB
- Formació valorable: CFGM de restauració, cuina
- Experiència mínima: +3 anys en una posició similar
- Valorable aportar coneixements de sumilleria i gastronomia.
- Idiomes: català i castellà (domini), anglès i francès (nívell mig hostaleria).
- Coneixements informàtics: Office, correu electrònic i habilitat amb sistemes TPV i PDA.
**Perfil**:
Persona dinàmica, resolutiva, carismàtica, responsable, organitzada, polivalent, amb dots de lideratge i orientació al client i resultats, que tingui iniciativa i predisposició.
**IMPORTANT