Restaurant emblemàtic de cuina mediterrània gastronòmica ubicat a Empuriabrava, amplia el seu equip a la recerca de nou talent per al seu projecte.
Si tens experiència com a responsable de sala, gaudeixes del tracte amb el client i busques un projecte estable per tot l'any, on créixer com a professional... _Et volem conèixer!_
FUNCIONS:
- Planificar i organitzar tot el servei de restaurant a nívell operatiu.
- Donar suport i subtituir la figura de restaurant manager quan sigui necessari.
- Organitzar els recursos per prestar correctament el servei.
- Determinar tasques, funcions i torns de l'equip de 5pax.
- Definir els processos que cal seguir abans -preparació de les taules-, durant i després -neteja, preparació dels serveis posteriors
- del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nívells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.
- Assessorar el client en aspectes gastronòmics d'oferta de productes i serveis.
- Resoldre possibles incidències.
- Donar suport en la prestació dels servei, presa de comandes.
- Desenvolupar una estratègia de comunicació i fidelització de clients.
- Detectar millores en processos i procediments.
- Controlar els cobraments del servei, realitzar arqueig i tancament de la caixa.
CONDICIONS:
- ?Incorporació: immediata
- Horari estiu: torn partit (servei migdia + nit) / 1 festiu setmanal
- Horari resta de l'any: torn rotatiu (matí-tarda) / 2 festius setmanals
- Salari: 1.800-2.000€ nets/mes
- Contracte: estable, directe amb l'establiment
- Formació mínima: ESO/EGB
- Formació valorable: CFGM de restauració, sumilleria, cuina
- Experiència mínima: +2 anys en una posició similar
- Molt valorable aportar coneixements de sumilleria i gastronomia.
- Idiomes: català i castellà (domini), anglès (nívell mig hostaleria), francès valorable.
- Coneixements informàtics: Office, correu electrònic i habilitat amb sistemes TPV i PDA.
**Perfil**:
Persona dinàmica, resolutiva, carismàtica, responsable, organitzada, polivalent, amb dots de lideratge i orientació al client, que tingui iniciativa i predisposició.
**IMPORTANT