Restaurant acollidor de cuina mediterrània elaborada i creativa, amb producte de proximitat i un dels millors valorats de la zona de Begur, es troba en cerca de responsable per encarregar-se del funcionament de sala.
Si tens experiència com a cap de sala / maître, t'agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passió per l'atenció al client, et volem conèixer!
Les teves **FUNCIONS** seran:
- Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.
- Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.
- Establir noves estratègies i procediments per millorar l'experiència del client.
- Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols.
- Responsabilitzar-se de les reserves de sala i assignacions.
- Col-laborar amb la direcció en la selecció de noves incorporacions.
- Coordinar, capacitar, supervisar i liderar equip de sala.
- Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.
- Treballar amb servei de carta amb un equip de 2-3pax.
- Participar en el servei a sala, assessorant al client.
- Gestionar stocks, comandes i compres a proveïdors.
- Responsabilitzar-se de les caixes.
- Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.
Les **CONDICIONS** de la posició son:
- Incorporació immediata
- Contracte fix discontinu, directe amb l'establiment (normalment de meitat de febrer a meitat de desembre)
- Salari: 25.000€ brut/any + incentius + propines
- Horaris:
- Febrer a Setmana Santa + octubre a tancament mig desembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (3 dies de festa)
- Setmana Santa a juny + setembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (2 dies de festa)
- Juny-setembre: 11:30 a 16:00 + 19:00 a 24:00 (1,5 dies de festa)
- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Experiència mínima**:3 anys** com a cap de sala.
- Valorable coneixements de sumilleria i cocteleria.
- Domini de TPV i PDA/handy.
- Idiomes: Català i castellà nívell avançat, anglès i francès nívell mig.
- Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel bàsics.
- **IMPRESCINDIBLE **residir a Begur o rodalies.
- Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Begur.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament i treballar sota pressió, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat.
**IMPORTANT