Empreses: HostaljobsBusquem un/a Cap de Sala/Maitre apassionat/ada per la gastronomia i el servei al client per unir-se a un prestigiós restaurant situat en un entorn idíl·lic de la Costa Brava i liderar un projecte gastronòmic de primer nivell.
Si la teva vocació és l'excel·lència en l'atenció al client i la teva implicació és màxima, aquesta és la teva oportunitat.FUNCIONS:Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa interna i protocols.Gestionar les reserves pels diferents canals de comunicació i assignació de taules.Prendre comandes i assessorar acuradament els comensals pel que fa als menús i els vins segons els seus gustos.Participar en la selecció de noves incorporacions a sala.Coordinar, formar, supervisar i liderar un equip de 6-8 pax.Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions periòdiques.Supervisar l'equip, garantint un servei de qualitat i excel·lència.Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes en l'oferta.Assessorar els clients en relació amb el vi més adequat en funció de plat i els seus gustos.Gestionar les comandes i compres a proveïdors.Responsabilitzar-se de les caixes.Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.Resoldre i mediar davant queixes o incidències.Donar suport en el servei a sala quan sigui necessari.Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los.Establir noves estratègies, procediments i/o innovacions per la millora del servei.CONDICIONS:Incorporació: setembre.Horari: servei de dinar i sopar.Festius: Varis dies en funció de la temporada de l'any (temporada baixa, mitja i alta).Salari: 35.000-45.000 bruts anuals segons vàlua.
(Fixe + incentius).Contracte: estable, directe amb l'establiment.Oportunitat de formar part d'un equip compromès amb l'excel·lència.REQUISITS:Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.
Es valorarà molt positivament experiència en establiments gastronòmics.Domini de TPV i PDA, i interès cap a noves tecnologies.Coneixements d'internet i correu electrònic, Word i Excel.Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès nivell mig i francès nivell mig.IMPRSCINDIBLE residir a l'Escala o rodalia.PERFIL PROFESSIONAL:Persona responsable i resolutiva, amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn dinàmic, habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisions, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat, que fomenti un bon ambient de treball motivador.IMPORTANT: Per poder valorar degudament el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat.#J-18808-Ljbffr