Empreses: Hostaljobs Busquem un/a Cap de Sala/Maitre apassionat/ada per la gastronomia i el servei al client per unir-se a un prestigiós restaurant situat en un entorn idíl·lic de la Costa Brava i liderar un projecte gastronòmic de primer nivell.
Si la teva vocació és l'excel·lència en l'atenció al client i la teva implicació és màxima, aquesta és la teva oportunitat.
FUNCIONS: Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.
Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.
Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa interna i protocols.
Gestionar les reserves pels diferents canals de comunicació i assignació de taules.
Prendre comandes i assessorar acuradament els comensals pel que fa als menús i els vins segons els seus gustos.
Participar en la selecció de noves incorporacions a sala.
Coordinar, formar, supervisar i liderar un equip de 6-8 pax.
Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.
Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions periòdiques.
Supervisar l'equip, garantint un servei de qualitat i excel·lència.
Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes en l'oferta.
Assessorar els clients en relació amb el vi més adequat en funció de plat i els seus gustos.
Gestionar les comandes i compres a proveïdors.
Responsabilitzar-se de les caixes.
Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.
Resoldre i mediar davant queixes o incidències.
Donar suport en el servei a sala quan sigui necessari.
Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los.
Establir noves estratègies, procediments i/o innovacions per la millora del servei.
CONDICIONS: Incorporació: setembre.
Horari: servei de dinar i sopar.
Festius: Varis dies en funció de la temporada de l'any (temporada baixa, mitja i alta).
Salari: 35.000-45.000 bruts anuals segons vàlua.
(Fixe + incentius).
Contracte: estable, directe amb l'establiment.
Oportunitat de formar part d'un equip compromès amb l'excel·lència.
REQUISITS: Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.
Es valorarà molt positivament experiència en establiments gastronòmics.
Domini de TPV i PDA, i interès cap a noves tecnologies.
Coneixements d'internet i correu electrònic, Word i Excel.
Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès nivell mig i francès nivell mig.
IMPRSCINDIBLE residir a l'Escala o rodalia.
PERFIL PROFESSIONAL: Persona responsable i resolutiva, amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn dinàmic, habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisions, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat, que fomenti un bon ambient de treball motivador.
IMPORTANT: Per poder valorar degudament el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat.
#J-18808-Ljbffr