Descripció de l'oferta Restaurant emblemàtic de cuina mediterrània tradicional i innovadora especialitzat en arrossos, carns i peixos, ubicat a la costa de Badalona, amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part del seu projecte! Busquem CAP de SALA amb experiència per encarregar-se del funcionament de les sales interior, superior i terrassa, juntament amb un altre cap de sala. Si ets una persona creativa, detallista i apassionada pel tracte amb el client, t'estem buscant! Responsabilitats Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de les zones de sala, terrassa i el personal. Coordinar i gestionar les reserves, l'assignació de taules i la recepció dels clients, amb serveis de +200 pax/dia (fins 700 pax a l'estiu). Vetllar pel compliment dels estàndards d'higiene i neteja, normativa i protocols. Col·laborar amb cuina per garantir la qualitat dels plats. Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 10-15 pax. Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances. Assignar tasques i responsabilitats diàries. Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions. Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva. Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins. Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica. Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments. Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los. CONDICIONS Incorporació a mitjans de gener. Horari 10-18h (puntualment torn partit algun cap de setmana). Contracte estable, directe amb l'establiment. Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria. Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala. Tenir coneixements de vins, maridatges i protocol. Idiomes: Castellà i català domini, valorable anglès i/o francès. Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració. #J-18808-Ljbffr