Descripció de l'ofertaRestaurant emblemàtic de cuina mediterrània tradicional i innovadora especialitzat en arrossos, carns i peixos, ubicat a la costa de Badalona, amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part del seu projecte!
Busquem CAP de SALA amb experiència per encarregar-se del funcionament de les sales interior, superior i terrassa, juntament amb un altre cap de sala.
Si ets una persona creativa, detallista i apassionada pel tracte amb el client, t'estem buscant!
ResponsabilitatsDirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de les zones de sala, terrassa i el personal.Coordinar i gestionar les reserves, l'assignació de taules i la recepció dels clients, amb serveis de +200 pax/dia (fins 700 pax a l'estiu).Vetllar pel compliment dels estàndards d'higiene i neteja, normativa i protocols.Col·laborar amb cuina per garantir la qualitat dels plats.Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 10-15 pax.Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.Assignar tasques i responsabilitats diàries.Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica.Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los.CONDICIONSIncorporació a mitjans de gener.Horari 10-18h (puntualment torn partit algun cap de setmana).Contracte estable, directe amb l'establiment.Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.Tenir coneixements de vins, maridatges i protocol.Idiomes: Castellà i català domini, valorable anglès i/o francès.Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.
#J-18808-Ljbffr