Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Assoc. Dir. Ddit Im Sol.Del. Mdm

Building relationships with millions of customers around the world requires effective management of customer profiles from across the enterprise. The MDM Pro...


Desde Novartis Farmacéutica - Barcelona

Publicado a month ago

Office Administrator (Onsite)

BCD helps people and companies travel smart and achieve more, and our clients include some of the world's best-known and most innovative business and consume...


Desde Bcd - Barcelona

Publicado a month ago

Assoc Dir Dd&It Us&I Data Products

• Develop strategic Data platform capabilities to create DnA product/services roadmaps from concept to development to launch, encompassing DnA platform adopt...


Desde Novartis Farmacéutica - Barcelona

Publicado a month ago

Systems Administrator - Spain

Systems Administrator - Spain Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Spain Req #977 Wednesday, April 24, 2024 Who We Are Wherever there is legalized gambling, jur...


Desde Gaming Laboratories International - Barcelona

Publicado a month ago

Cap De Sala / Maître - Restaurant-Bistró - (Barcelona)

Cap De Sala / Maître - Restaurant-Bistró - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Detalles de la oferta

Empresas: Hostaljobs Restaurant bistró-xarcuteria ubicat en hotel 4*, especialitzat en carns de primera qualitat amb un concepte gastronòmic innovador i situat a l'eixample de Barcelona, es troba a la recerca de cap de sala, per encarregar-se del funcionament del departament. Si t'agraden els reptes i la bona gastronomia, cerques un projecte estable on créixer professionalment i tens passió per l'atenció al client, et volem conèixer! Les teves FUNCIONS seran: - Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de les zones de sala, terrassa i bar i el personal. - Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores. - Coordinar i gestionar les reserves i l'assignació de taules, amb un aforament de 85pax. - Supervisar la presentació de plats i begudes abans de ser servits. - Vetllar pel compliment dels estàndards d'higiene i neteja, normativa i protocols. - Col·laborar amb cuina per garantir la qualitat dels plats. - Col·laborar en l'elaboració de pressupostos i informes financers de l'àrea. - Responsabilitzar-se de les reserves per diferents canals. - Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 15-30pax. - Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances. - Assignar tasques i responsabilitats diàries. - Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions. - Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva. - Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta. - Donar suport en el servei. - Controlar inventaris i gestió de compres a prove dors. - Responsabilitzar-se del maneig de caixa i cobraments. - Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los. Les CONDICIONS de la posició son: - Incorporació al setembre. - Contracte estable, directe amb l'establiment. - Horari partit migdia i sopars (puntualment torn seguit). - 2 dies festius setmanals (diumenge-dilluns o dilluns-dimarts). - Vacances al gener i l'agost + dies invernals. - Salari 29.000€ brut/any + revisió a final d'any. Requisitos : - Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria. - Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala. - coneixements de vins, maridatges i protocol. - Domini de TPV i PDA. - Idiomes: Castellà i anglès nivell avançat, català nivell mig. - Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració. - IMPRESCINDIBLE residir a Barcelona o rodalies.


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Cap De Sala / Maître - Restaurant-Bistró - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Built at: 2024-09-09T12:00:59.686Z