Empresas: HostaljobsRestaurant emblemàtic de cuina mediterrània tradicional i innovadora, ubicat a la costa de Badalona, amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part del seu projecte! Cerquem CAP de PARTIDA de FREDS: entrants, postres i pastisseria, amb experiència per a treballar amb productes de temporada i proximitat de primera qualitat. Si ets una persona creativa, detallista i apassionada per la gastronomia, aquest és el projecte ideal per a tu! Les teves FUNCIONS seran: - Desenvolupar les teves competències com responsable de partida en una cuina elaborada, creativa. - Treballar amb matèria prima de 1a qualitat i proximitat. - Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere de la partida. - Treballar amb fitxes tècniques. - Elaborar les pre-produccions i elaboracions necessàries. - Cuinar i presentar tot tipus d'entrants freds, pastisseria i postres de restaurant. - Treballar amb plats de carta i menú. - Aportar suggeriments i creacions de nous plats. - Formar part d'un equip de cuina de 10 pax. - Realitzar el control d'stocks. - Vetllar pel compliment de les normes de seguretat i higiene laboral. Les CONDICIONS de la posició son: - ?Incorporació immediata - Horari estiu: 3 dies torn seguit (9-16h) / 2 dies torn partit (11-16h + 20-23h) - Horari hivern: 4 dies torn seguit (9-16h) / 1 dia torn partit (11-16h + 20-23h) - Nits obert divendres i dissabte - 2 festius setmanals (dilluns fix + dia rotatiu) - Salari 1.600 - 1.700€ nets/mes - Contracte estable, directe amb l'establiment Requisitos : - Formació mínima: ESO/EGB - Molt valorable CFGM cuina / postres o pastisseria. - Experiència mínima: 3 anys com a cuiner/a o cap de partida de freds. - Idiomes: Català i castellà. - Residir a Badalona o rodalies. PERFIL Es busca una persona amb iniciativa, creativa i amb ganes d'innovar que tingui capacitat de treball en equip i que cerqui un projecte estable. IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.