.AlimentarioBarcelona, EspañaContratoIndefinidoJornada completaSalario bruto fijo 40.000-45.000 euros/añoDescripción de la ofertaPer a holding internacional del sector Alimentació (no càrni), seleccionem un/a Cap de Manteniment el/la qual tindrà la missió de gestionar el manteniment global de l'empresa, coordinant un equip de 5 persones de manteniment. Es responsabilitzarà d'assegurar el pla de manteniment preventiu i correctiu de totes les instal·lacions de l'empresa (productives i no productives), assegurant-ne el correcte funcionament i intentant aconseguir l'absència d'aturades no planificades. S'encarregarà de la millora contínua de mètodes i procediments.Principals tasques del lloc de treball:Definir i planificar la política de manteniment amb l'objectiu de millorar el model preventiu i establir metodologies operatives de manteniment.Assegurar el correcte funcionament dels equips de treball i de les instal·lacions de l'empresa.Planificar els manteniments preventius i correctius de les línies de producció, assegurant-ne el funcionament.Crear i mantenir actualitzats els manuals de manteniment preventiu i correctiu amb les corresponents actualitzacions.Assignar les tasques de manteniment.Dirigir, gestionar i motivar l'equip de manteniment intern (composat per 5 persones) i les empreses de manteniment extern.Juntament amb el responsable de prevenció de riscos laborals, coordinar les accions de manteniment de la maquinària, equips de treball i instal·lacions per tal de minimitzar el risc d'accidents.Coordinar processos amb el Cap de producció i amb altres caps de departaments de l'empresa, amb l'objectiu de dissenyar i posar en pràctica el manteniment de cadascun dels departaments.S'ofereix:Incorporació immediata.Formar part d'una empresa consolidada i reconeguda en el seu sector, pertanyent a important holding internacional alimentari, en important creixement i amb contínues inversions per a ampliar i millorar instal·lacions.Oportunitats de desenvolupament professional dins d'un entorn internacional, dinàmic i orientat a la millora continua i a l'eficiència productiva.Horari: de dilluns a divendres de 8h a 17h o de 9h a 18h.Condicions salarials negociables, d'acord amb l'experiència, coneixements i valors aportats.Es requereix:Habilitats per a la presa de decisions, anàlisi de problemes, organització, lideratge, treball en equip i resolució de conflictes.Compromís, responsabilitat, orientació a resultats i tolerància a l'estrès.Coneixements tècnics en mecànica, electricitat, electrònica i en tecnologia de fabricació industrial.Coneixements i experiència demostrable en manteniment d'entorns productius d'indústria alimentària enfocada a la millora contínua.Estudis mínims:Formació universitària en Enginyeria o similars o experiència professional equivalent.Es valorarà positivament formació específica en la gestió d'equips i en processos productius industrials