Cap De Manteniment

Cap De Manteniment
Empresa:

Rallob


Detalles de la oferta

**Descripció General**

Com a Cap de Manteniment, seràs el responsable màxim de la planificació, execució i supervisió de totes les activitats de manteniment dins de l'empresa, incloent les botigues i altres filials. Aquesta posició requereix una forta capacitat de lideratge, així com un profund coneixement tècnic en matèria de manteniment i reformes. Seràs el punt de referència per a l'equip de tècnics de manteniment, operaris i contractistes, garantint la màxima eficiència, seguretat i qualitat en totes les tasques realitzades.

**Funcions principals**
- Supervisar i dirigir l'equip de manteniment, incloent tècnics, operaris i contractistes, assegurant-se que totes les tasques es realitzin d'acord amb els estàndards de qualitat i seguretat establerts.
- Coordinar i supervisar l'execució de projectes de reforma en tots els centres, des de reparacions menors fins a grans reformes, assegurant-se que es compleixin els terminis i pressupostos.
- Identificar i resoldre proactivament problemes tècnics, aplicant sempre que sigui possible estratègies de manteniment preventiu.
- Negociar i gestionar els pressupostos per a la compra de materials, així com supervisar les factures, els pagaments i realitzar reclamacions quan sigui necessari.
- Mantenir registres precisos de totes les activitats de manteniment i preparar informes periòdics que reflecteixin el rendiment i l'estat del manteniment de l'empresa.

**Requisits fundamentals (escolaritat i experiència)**
- Titulació professional o universitària en Enginyeria, Manteniment Industrial o camp relacionat.
- Experiència demostrable de mínim 5 anys en un rol de lideratge dins d'un departament de manteniment, preferiblement en entorns similars al sector retail o gestió d'instal-lacions.
- Profund coneixement en processos de manteniment, reformes i normatives de seguretat.
- Capacitat per gestionar pressupostos, costos i proveïdors.
- Competències en informàtica, incloent la gestió de bases de dades de manteniment i l'ús de programari específic per a la planificació i report de tasques.
- Permís de conduir B i vehicle propi
- Llengües: català, castellà.

Tipo de puesto: Jornada completa, Contrato indefinido

Salario: 35.000,00€-45.000,00€ al año

Beneficios:

- Ayuda al desarrollo profesional
- Opción a contrato indefinido
- Teléfono de empresa

Horario:

- De guardia
- De lunes a viernes
- Disponibilidad fin de semana
- Jornada partida

Experiência:

- Mantenimiento: 5 años (Obligatorio)

Licencia/Certificación:

- Carnet de conducir B (Obligatorio)

Ubicación del trabajo: Empleo presencial


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Cap De Manteniment
Empresa:

Rallob


Manufacturing Quality Control Specialist

External Quality Control Specialist At Coty, we are recruiting an External Quality Control Specialist for a dynamically growing team, with a current locatio...


Desde Coty - Barcelona

Publicado 11 days ago

Tornero/A Fresador/A (Estable)

¿Tienes experiencia como tornero/a fresador? ¿Estás acostumbrado a trabajar con torno convencional? ¿Estas buscando una posición estable? Si es así, sigue le...


Desde Adecco (Spain) - Barcelona

Publicado 11 days ago

Precio Para Lápida Para Nicho

La gravacion seria para 2 personasJosep ninou 1929-2008Carme martinez 1936-2024 i una cruz arriba o al ladoTipo de lápida Lápida para nichoMaterial de la láp...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 12 days ago

Eds280 Computational Linguist (Speech) - English Usa Native

.About usAt M47, we are an innovation-driven tech start-up with the vision of bringing next generation data-driven and AI solutions to the market. We enable ...


Desde Importante Empresa Del Sector - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-21T09:42:32.994Z