Empresas: Hostaljobs Restaurant de cuina mediterrània de mercat vanguardista amb tocs creatius, ubicat al centre de Barcelona, es troba a la recerca de cap de cuina per encarregar-se del funcionament del departament.
Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia catalana, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran: Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
Treballar amb plats de carta i menús de grup, en servei de dinars i sopars.
Dissenyar els diferents menús, suggerimets i propostes de temporada.
Portar a terme tasques de producció.
Participar al passe a les partides de calents.
Treballar amb escandalls i fitxes tècniques.
Realitzar les comandes de matèria prima als prove dors.
Assignar i verificar tasques de l'equip de 6-8pax.
Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
Control APPCC.
Les CONDICIONS de la posició son: Incorporació immediata.
Contracte estable directe amb l'establiment.
Horari amb torn seguit (16-00h aprox) + dijous, divendres i dissabte torn partit 2 festius seguits entre setmana + un cap de setmana al mes Salari 30.000-€ brut/any + incentius 10% Requisitos : Formació mínima: ESO/EGB Molt valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina Idiomes: Català i/o castellà.
Residir a Barcelona o rodalies.
PERFIL PROFESSIONAL Es busca una persona orientada a resultats amb iniciativa i capacitat de treballar en equip i sota pressió, que vulgui créixer i fer aportacions de millora.
IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat .
En cas contrari, la candidatura serà descartada.