Cap De Cuina. Ref. 21366

Detalles de la oferta

CAP DE CUINA amb títol de CFGM en Tècnic en Cuina i Gastronomia. Per a restaurant Pizzeria a Barcelona ciutat. Amb mínim 5 anys d'experiència. Nívell mig d'Anglès. Retribució: 22.000 anuals
Direcció i lideratge personal. Planificació i confecció de receptes i menús. Preparatius previs a la cocció i tractament d'ingredients. Supervisió de la qualitat dels plats i elaboració de pizzes artesanals. Gestió de compres, control de costos. realització de comandes. Atenció al proveïdor. Capacitació del equip de treball. Instrucció al personal de normes d'higiene. Participació en la contractació del personal de cuina i supervisió de la seva actuació.
- Experiència 60 mesos. CAPS DE CUINA (HOSTALERIA)
- TECNIC EN CUINA I GASTRONOMIA
- anglès (parlat mitjà, escrit mitjà)
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
- Salari mensual brut 1833


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Responsable Gestió Comptable

Gestionar la part comptable i fiscal de SEMESA, amb la finalitat de consolidar aquesta línia de negoci en el grup TERSA i així poder aconseguir elsobjectius ...


Tractament I Selecció De Residus, S.A - Barcelona

Publicado 15 days ago

Administratiu/Iva Comptable I Fiscal

Administratiu/a Comptable i Fiscal Empresa nacional sector retail con puntos de venta en todo el territorio español, necesita incorporar un/a Administrativo ...


Bcm Talent - Barcelona

Publicado 15 days ago

Tecnic/A Comptable

Empresa ubicada al districte de Sant Andreu, cerca un titulat/a en Administració i direcció d' empreses o Empresarials. S' ofereix contracte indefinit i jorn...


Oficina De Treball Del Soc - Barcelona

Publicado 15 days ago

Auxiliar Comptable

Dades de l'Oferta *** - **Plaça vacant**: Auxiliar Comptable Descripció: Gestoria especialitzada en l'assessorament privat a persones emprenedores, autònom...


Autoocupació - Barcelona

Publicado 15 days ago

Built at: 2024-12-01T05:18:53.934Z