Hotel urbà 4* ubicat a l'Eixample de Barcelona, cerca Cap de Cuina per responsabilitzar-se del funcionament de la cuina del seu projecte de restauració, amb un concepte gastronòmic de cuina mediterrània elaborada de mercat.Si tens experiència com a responsable de cuina en entorns gastronòmics, t'apassiona la cuina mediterrània i busques un projecte estable, t'estem buscant!Les teves FUNCIONS seran:Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.Crear i dissenyar els menús de migdia.Actualitzar les fitxes tècniques.Treballar amb serveis de carta i menú de fins a 40 pax.Realitzar les comandes de matèria prima als proveïdors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.Donar suport al passe a totes les partides.Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica.Planificar i gestionar els horaris del personal de cuina, així com ser el responsable de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip.Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6 pax.Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral.Les CONDICIONS de la posició son:Incorporació immediata.Contracte estable indefinit, directe amb l'establiment.Horari amb torns partits (midgia i sopar).2 festius setmanals (normalment diumenge i dilluns).Salari 30.000-32.000€ bruts/any.Formació valorable: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina, preferiblement en hotels de 3-4*.Idiomes: Castellà i català.Residir a Barcelona o rodalies.PERFIL PROFESSIONAL- Es busca una persona responsable, dinàmica, organitzada, polivalent i flexible, amb dots de lideratge i capacitat de treballar en equip.#J-18808-Ljbffr