Cap De Cuina (Hostaleria) | (G-368)

Detalles de la oferta

Planificació, organització i control de les tasques del departament de cuina; elaboració de la proposta gastronòmica; direcció i gestió de l'equip.
Garantir el compliment dels protocols de qualitat i higiene.
Postulate a aquest anunciMostra les teves habilitats a l'empresa, omple el formulari i deixa un toc personal a la carta, ajudarà el reclutador en la selecció del candidat.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Personal Planner/Controller - Departament Comercial

A Temporal Transfer estem buscant personal per a una vacant Planner/Controller - Departament Comercial (retail, online i MM) per a important empresa del sect...


Desde Temporal Transfer E.T.T., S.L. - Tarragona

Publicado a month ago

Auxiliar Educatiu/Va (Reus)

AUXILIAR EDUCATIU/VA (REUS) - Experiència 12 mesos. Valorable experiència mínima d'un any en llocs semblants. - TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR - títol fp de grau ...


Desde Fundación Diagrama Intervención Psicosocial - Tarragona

Publicado a month ago

Contable Fiscal | (Ow-801)

Si quieres dar un vuelco a tu vida laboral y empezar en un nuevo proyecto, ¡este es tu sitio!¿Qué buscamos?Buscamos a alguien para trabajar en nuestra oficin...


Desde Amaltea Selección De Talento - Tarragona

Publicado a month ago

Mozo/Facturador Gm Tarragona

**Descripción**: **¡Conócenos!** **Mayorista referente en el sector de la distribución alimentaria en España, con más de 95 años en el mercado.** Transgour...


Desde Gm Cash - Tarragona

Publicado a month ago

Built at: 2024-11-01T15:42:09.902Z