Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Supplier Quality Engineer | Vy-301

Wabtec Corporation is a leading global provider of equipment, systems, digital solutions, and value-added services for freight and transit rail. Drawing on n...


Desde Wabtec - Tarragona

Publicado 18 days ago

U210 - Quality Engineer

¿Te apetece entrar en una empresa multinacional en el área de calidad? ¡Si la respuesta es sí, sigue leyendo!Uno de nuestros clientes, una empresa ubicada en...


Desde Talent Match - Tarragona

Publicado 19 days ago

Responsable De Gestión De Calidad Y Validaciones

En Jobs by Adlanter, para liderar el sistema integrado de Gestión de la Calidad de prestigioso e innovador Grupo Farmacéutico, buscamos para nuestro cliente ...


Desde Jobs By Adlanter - Tarragona

Publicado 19 days ago

Quality Control Technician (Temporary)

.We blend care and creativity to nourish the world. Griffith Foods is a global product development partner specializing in high-quality food ingredients. We ...


Desde Griffith Foods - Tarragona

Publicado 21 days ago

Cap Cuina - Restaurant Gastronòmic Hotel

Cap Cuina - Restaurant Gastronòmic Hotel
Empresa:

Hostaljobs


Detalles de la oferta

Hotel situat a Platja d'Aro cerca cap de cuina per responsabilitzar-se del funcionament de la cuina del seu restaurant gastronòmic, amb concepte de cuina mediterrània empordanesa, per portar-lo al màxim nívell.

Si t'agraden els reptes i tens passió per la cuina i la gastronomia, tens experiència com a cap de cuina i busques sfeina estable per tot l'any, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves **FUNCIONS** seran:

- Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
- Dissenyar menús i cartes.
- Elaborar fitxes tècniques i escandalls.
- Controlar els costos i funcionament del departament.
- Realitzar les comandes de matèria prima als proveidors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.
- Assignar tasques i supervisar l'equip de treball.
- Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
- Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
- Donar suport al passe a totes les partides.
- Control APPCC i normes d'higiene i seguretat.

Les **CONDICIONS** de la posició son:

- Incorporació immediata.
- Contracte estable directe amb l'establiment.
- Horari en torn partit (servei migdia + nit).
- 2 dies de festa per setmana.
- Salari 30.000-35.000€ brut/any.
- Formació mínima: ESO/EGB.
- Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.
- Experiència mínima: 2 anys com a cap de cuina.
- Molt valorable experiência en hotel / restaurants gastronòmics.
- Idiomes: Català o castellà.
- Residir a Platja d'Aro o tenir disponibilitat per traslladar-s'hi a viure.
- Carnet i cotxe.

PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona responsable, dinàmica, pulcra, flexible, amb dots de lideratge i amb capacitat de treballar en equip i sota pressió.

**IMPORTANT


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Cap Cuina - Restaurant Gastronòmic Hotel
Empresa:

Hostaljobs


Built at: 2024-10-05T13:32:35.336Z