**Description**:
Si t'has format en Hostaleria i restauració, tens idiomes, t'encanta la gastronomia, el tracte amb la gent i vols créixer en aquest sector, aquest és el teu projecte!
Actualment estem seleccionant** CAMBRER/A** amb experiència mínima d'un any en servei de restaurant, amb disponibilitat horària per fer jornada completa, domini d'anglès i català i vocació per la gastronomia.
Les seves funcions principals seran:
- Atenció a client.
- Preparació de mise-en-place per al servei.
- Execució del servei de restaurant.
- Responsabilitzar-se del rang assignat.
- Mantenir l'ordre i la neteja de les instal-lacions i eines de treball.
- Treballar en equip per a la consecució d'objectius.
- Aconseguir l'excel-lència de servei tenint en compte els procediments del restaurant.
Què oferim?
- Incorporació a un grup sòlid amb presència nacional i internacional, que et permetrà tenir accés a projectes fora de la teva ciutat.
- Formació constant en gastronomia i restauració.
- Possibilitats de créixer en qualsevol dels restaurants de el grup.
- Gaudir d'un bon ambient de treball, professional i dins d'un grup consolidat.
- Targeta amb descompte en tots els restaurants de el grup.
Aquesta és la teva oportunitat per formar part d'un grup de restauració amb història, tradició i vocació per la gastronomia.
**Grup Sagardi** neix fa 25 anys amb l'objectiu de donar a conèixer la gastronomia Basca arreu del món.
Actualment el grup compta amb 29 restaurants, tant a nívell nacional com internacional i la seva pròpia línia de càtering.
Sagardi aposta per les receptes tradicionals i la qualitat del producte, tractant directament amb els elaboradors i els productors de la matèria primera.
En paral-lel a la gastronomia basca, Grup Sagardi ha apostat també per altres gastronomies buscant sempre l'origen i les arrels de cadascuna d'elles.
És una empresa en constant creixement i per això sempre està en recerca del millor talent per oferir el millor servei als seus establiments.
**Requirements**:
- Disponibilitat horària per treballar a **jornada completa** i en** torn partit**.
- Excel-lent tracte i presència.
- Domini del català i l'anglès (**no només comprensió**).
- Imprescindible **experiència **com a cambrer/a en restaurant a la carta en jornada complerta com a** mínim 1 any**.
- Nocions en elaboració de combinats i còctels.