Detalles de la oferta

Ets del món de la restauració i t'agradaria treballar en un projecte singular i engrescador del sector mediambiental en constant creixement en un entorn rural i amb bon ambient de treball?
Cerquem una persona per exercir de CUINER/A de El Rebost de Can Moragues, una petita botiga i restaurant de productes ecològics, de productores en custòdia ,de proximitat i amb el segell SLOWFOOD.
Formaràs part de l'equip fixe del restaurant treballant en equip amb la responsable de El Rebost de Can Moragues i una cambrera/botiguera, a banda d'auxiliars i reforços puntuals en caps de setmana.
Es tracta d'un projecte de la FUNDACIÓ EMYS ,entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la natura.
La fundació treballa des de la recerca, la gestió i l'educació en zones humides, espais forestals i agraris per afavorir-ne la seva conservació, i és actualment una de les principals fundacions mediambientals de Catalunya.
- Elaboració i presentació de plats de la carta i menús.
- Realitzar escandalls dels plats junt amb la persona responsable del Rebost - Suport general en el servei i en la botiga.
- Experiència 1 anys.
- Experiència mínima d' 1 any en les funcions descrites Valorable experiències en caixa i en tasques bàsiques de cuina
- PRIMERA ETAPA D'EDUCACIÓ SECUNDARIA AMB TÍTOL
- títol de batxillerat - segona etapa d'educació secundària obligatòria
- català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
- Competències / coneixements: Nívell acadèmic mínim batxillerat (molt valorable estudis d'hosteleria) IMPRESCINDIBLE vehicle per arribar al lloc de feina Disponibilitat per treballar de dimecres a diumenge i festius.
Flexibilitat horària Persona dinàmica i orientada al client Valorable residència propera al lloc de feina
- Disponibilitat de vehicle: automòbil, moto
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
- Salari mensual brut 1524
- Altres beneficis: Plus nocturnitat quan escaigui Horari de dimecres a diumenge (es podrà acordar altra horari d'acord amb la resta de l'equip): - Dimecres i dijous : 9 a 17, o de 12:30 a 20:30 (rotatiu amb la resta de l'equip) - Divendres i dissabtes: de 13 a 16 i 18 a 24 // o de 12:30 a 20:30 (rotatiu amb la resta de l'equip) - Diumenges: de 12:00 a 18h.
Vacances: 22 dies laborables


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Cambrer/A

ajudar al cap de sala a les tasques propies de cambrer atendre clients, preparació de begudes, i les tasques propies de la seva feina com a cambrer/a - Exper...


La Vall Restaurant - Girona

Publicado 3 days ago

Taquillero/A Riudellots De La Selva

- Venta de tickets. - Dar información del servicio de transporte. - Atención al cliente. anglès (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)


Interim Group - Girona

Publicado 3 days ago

Madurador |

DOLE FRANCE, subsidiaria del líder en importación de frutas y verduras en Europa, está buscando un Madurador (H/M) para juntarse a la creación de su equipo d...


Dole France - Girona

Publicado 4 days ago

Serraller/A

**Descripción**: Empresa familiar del sector de la construcció i seguretat industrial, amb àmplia experiència en tota mena d'obra, que ofereix un servei inte...


Talent Services - Girona

Publicado 3 days ago

Built at: 2025-01-24T20:51:03.215Z