Cambrer/A Avançat En Atenció Al Client En Sala I Menjador. (Interessant) A Girona

Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?

Cambrer/a avançat en atenció al Client en sala i menjador a Girona PERFIL DE RESPONSABILITAT EN EL SECTOR, amb un clar enfocament empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa.

Funcions i requisits de la vacant:

Assistir a les funcions encomanades pel responsables màxims de menjador durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides. Control de secció. Benvinguda al client. Recomanació de l'oferta diària. Presa de comandes. Atenció al client. Oferiment dels productes i proposta de facturació. Seguiment i valoració del servei. Condicions que ofereix l'empresa:

Planificacions. 40h + HE en 5 dies laborables + 2 dies festius/setmana. Vacances rotatives. Perspectiva de la feina: Amb possibilitats de continuïtat.

De duració determinada.

Altres dades a destacar:

L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es precisa visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndards de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.

Requisits acadèmics:

Graduat/ada amb titulació Altres. Batxillerat amb titulació Batxillerat Humanístic i de Ciències Socials. FP II amb titulació Hoteleria i Turisme. Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Serveis de restauració. Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Administració. Degut als projectes interns, i a la millora continuada de l'organització amb possibilitat de promoció personal, es valorarà àmpliament l'experiència disponible en el sector.

Nivell d'experiència: Altres requeriments.

Persones amb capacitat de pendre decisions, que puguin utilitzar correctament una autonomia en el desenvolupament de les seves responsabilitats. Es precisa de do de gents, amabilitat, capacitat de treball en grup, comunicativa i receptiva, i amb certa ambició i lideratge si es desitja evolucionar en el seu marc competencial. Capacitat per orientació a resultats i al client, i autovaloració personal. Es recomana vivenda estable propera, i/o cotxe propi o similar.

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries, amb projectes de creixement i millora.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Uoj-745 Flight Attendant / Cabin Crew / No Experience Needed

Live the cabin crew life! Join our team as Emirates cabin crew and see the world as you work. This is your opportunity to be part of the world's largest inte...


Desde Emirates - Burgos

Publicado 22 days ago

Recepcionista Centro Residencial Domusvi Girona

**Descripción**: DomusVi es la compañía con la mayor red de centros y servicios sanitarios y sociales de atención a las personas mayores y de salud mental de...


Desde Domusvi - Burgos

Publicado 21 days ago

Dependiente/A Preferente Certificado De Discapacidad

Descripción: ¡Estamos contratando! Si eres una persona apasionada por la atención al cliente y con ganas de incorporarte a una compañía en continuo crecimien...


Desde Burger King Spain Slu - Burgos

Publicado 21 days ago

P-092 Guest Service Agent

Company Location: Avani+ Fares Maldives Resort Company Description: Minor Hotels is an international hotel owner, operator, and investor with a portfolio of ...


Desde Brightvision Capital Partners - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-22T17:50:27.623Z