(C-381) | Executive Chef Premium Dining-R&D

Detalles de la oferta

Position: Executive Chef
Qualifications: Bachelor of Professional Studies degree in Culinary Arts Management, Baking and Pastry Arts Management, or Culinary ScienceMinimum seven years related experienceExcellent use of various cooking methods, ingredients, equipment, tools, and processesMust have a positive attitude and a willingness to learnResponsibilities: Staffing and training for all kitchen operationsStreamlining and systemizing operations within existing as well as new venturesFormulating new ideas and evaluating opportunitiesDevelop, maintain, and effect necessary systems, manuals, formats, procedures, spreadsheets, etc., in all aspects of kitchen operationsSalary: Kd 1200-1500

#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobleads

Requisitos

Cocinero/A Para Hotel (Pineda De Mar)

Hotel 3* selecciona cocinero/a para la temporada de verano. FUNCIONES: - Elaborar menús para el buffet del restaurante para una mediana de 150-200 comensale...


Hotel Sorrabona - Barcelona

Publicado 9 days ago

Cocinero Hotel 4 Barcelona

SB HOTELS con un equipo de profesionales que son la garantía de nuestra excelencia, queremos acompañar el crecimiento de nuestra empresa con alguien como tú!...


Sb Hotels - Barcelona

Publicado 9 days ago

Editor / Motion Grapher

Lyma Studio es una productora audiovisual que convive entre los mundos de lo abstracto y la materialización. "Lyma produce." Produce ideas / Produce contenid...


Lyma Studio - Barcelona

Publicado 9 days ago

Director/A De Arte

Si eres alguien a quien le encanta el diseño gráfico y la publicidad en todas sus variantes, este es tu sitio. Somos personas que trabajamos para personas, a...


El Merkat Brand & Comunicació - Barcelona

Publicado 9 days ago

Built at: 2025-01-13T02:07:59.572Z