Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Supervisor/A De Limpieza Industrial (C963)

Si te gustaría formar parte de una empresa en la que la limpieza industrial es un proceso prioritario, estandarizado, marcado por la excelencia y la calidad....


Desde Sin Nombre - Valencia

Publicado a month ago

Administrador Nav.365 (Fo), Hibrido

Administrador Nav.365 (FO) en hibrido. En HAYS estamos colaborando con una empresa que está especializada en la fabricación de maletas mochilas y accesorios ...


Desde Hays - Valencia

Publicado a month ago

Administrador/A De Fincas En Albal | Jk-299

Cronoshare es una plataforma online para profesionales que quieren encontrar nuevos clientes. Buscamos Administrador / a de fincas en Albal y alrededores.Per...


Desde Cronoshare.Com - Valencia

Publicado 25 days ago

Recepcionista - Meliá Benidorm - (Alicante)

Empresas: Meliá Hotels InternationalMeliá Benidorm tienes unas impresionantes vistas del skyline en Benidorm, jardines tropicales y una espectacular piscina....


Desde Meliá Hotels International - Valencia

Publicado 25 days ago

Busquem Gestors Comercials Per A Nova Campanya

Busquem Gestors Comercials Per A Nova Campanya
Empresa:

Grupo Caja Rural


Detalles de la oferta

Descripción de la oferta Entrar a treballar a Caixa Popular significa poder gaudir d'un projecte laboral i vital que vagen de la mà.
Poder desenvolupar-te laboralment, emocionalment, tecnològicament i solidàriament fent que les teues responsabilitats vagen més enllà d'una única àrea.
En definitiva, poder convertir la teua faena en una segona casa on, amb tot el compromís d'una gran entitat, pugues sentir que, dia rere dia, vas realitzant-te.Si tens interés pel sector bancari, pel model cooperatiu i tens sensibilitat i vocació per aportar a la societat, AQUESTA ÉS LA TEUA OPORTUNITAT!El 2 de setembre començarem una nova campanya en les nostre oficines ubicades en Valencia capital.Busquem persones que hagen finalitzat recentment els seus estudis i vulguen tindre una primera experiència professional en Caixa Popular.
En què consistirà el teu treball?Atenció a clients que arriben a l'oficina per entregar-les la targeta regal en campanya.Realització d'operativa en terminal financer per activar la targeta.
Captació de nous clients, presentant l'entitat i els nostres productes i servicis principals.
Coneixeràs els productes i serveis financers que comercialitzem.Coneixeràs i treballares amb les eines digitals de gestió comercial.Que t'oferim?La campanya començarà el 2 de setembre i finalitzarà el 30 de setembre.LLoc: Oficina en Valencia.Horari: Jornada dilluns a dijous, de 8.30h a 15.00h, i de 16.00h a 17.30h; divendres, de 8.30h a 15.00h.
(Del 2 al 15 de setembre l'horari serà de matins).Possibilitat d'entrar en borsa de treball de Caixa Popular.
Requisitos Haver acabat els teus estudis superiors en Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Finances i Comptabilitat o Dret.
Valorem positivament qualsevol experiència prèvia en el desenvolupament de funcions comercials o de relació amb clients.Comprensió del valencià.I, sobretot, moltes ganes d'aprendre i treballar en equip!


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Busquem Gestors Comercials Per A Nova Campanya
Empresa:

Grupo Caja Rural


Built at: 2024-09-09T09:35:10.768Z