Borsa Suplències Educadors/Es Socials - Pil La Segarra I Urgell

Borsa Suplències Educadors/Es Socials - Pil La Segarra I Urgell
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

EDUCADOR/A SOCIAL PER A PISOS DE JOVES TUTELATS I EXTUTELATS UTE FUNDACIÓ MERCÈ FONTANILLES  - FUNDACIÓ RESILIS Servei per a persones joves de 16 a 21 anys tutelades i extutelades.
L'objecte del servei és donar resposta a situacions i necessitats, educatives i laborals, que requereixen una especialització tècnica en la inserció laboral de les persones joves, així com preparar-se per un itinerari d'integració social.
Vols unir-te a nosaltres?
Si la resposta és SÍ , aquest és el teu projecte!
En el teu dia a dia hauràs d'intervenir com agent educatiu a nivell individual, grupal i/o comunitari, realitzar accions educatives, elaborar informes i documentació, planificar activitats i fer seguiment educatiu, desenvolupar tasques domèstiques i de vida quotidiana vetllant pel seu correcte compliment i coordinar-te interdisciplinàriament de forma interna i externa.
Alguns dels teus reptes seran els següents: Actuar amb coherència amb el projecte del servei i la missió de l'entitat.
Respectar la dignitat de la infància i adolescència, la seva família i la de totes les persones del centre, independentment del seu origen i de la seva cultura.
Ser una persona objectiva i saber mantenir la distància òptima, establint vincles afectius de manera positiva que afavoreixin el creixement personal dels i de les adolescents.
Capacitat de treballar a nivell individual i grupal, d'empatia per tal de comprendre millor a l'altre i capacitat de donar respostes immediates en situacions imprevistes.
Ser una persona creativa i saber gestionar els recursos disponibles, gestionant les crisis i els conflictes, treballant sota pressió i formant-se de manera continuada.
Quins requisits has de complir?
Diplomatura/Grau en Educació Social o Habilitació (imprescindible) Valorable disposar de formació complementària específica en el camp de la protecció a la infància i a l'adolescència, així com experiència prèvia amb infància i joventut en situació d'exclusió social, preferiblement en CREI, CRAE, CA o PIL.
Domini del català  i castellà  parlat i escrit, així com els paquets informàtics estàndards.
Valorable coneixements d'àrab i/o anglès i/o francès.
Disposar de carnet de conduir  i vehicle propi.
En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de Protecció Jurídica dels i de les menors, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.
Que t'oferim?
Contracte temporal,   100% de la jornada Horari : Torns rotatius matí/tarda Categoria:  Grup II Tècnic Superior Graduat - Cicle general  Salari: Segons conveni d'acció social amb infants, joves, famílies i d'altres en situació de risc + complement de disponibilitat.
Incorporació:  A convenir


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Borsa Suplències Educadors/Es Socials - Pil La Segarra I Urgell
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


Lugar:

España

Psicòleg/Loga - Ci Lleida

**Psicòleg/loga** Per la CI Lleida, de Fundació FASI La **Fundació Acció Social Infància (FASI)** és una organització del sector dels serveis a les persone...


Desde Treballa A Plataforma Educativa - España

Publicado a month ago

Educador/A Social Referent - Casa D'Infants Lleida

La **Fundació Acció Social Infància (FASI)** és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d'impulsar, per mitjà de la intervenció f...


Desde Treballa A Plataforma Educativa - España

Publicado a month ago

Asistentes Personales Y Secretarios (Asistentes Personales)

Encuentra ofertas de empleo para asistentes personales y secretarios. ¡Nuevas oportunidades en Gijón publicadas en junio! Inscríbete gratis.


Desde Domestiko.Com - España

Publicado a month ago

Educador/A Social Referent - Casa D'Infants Lleida

La Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d'impulsar, per mitjà de la intervenció famil...


Desde Plataforma Educativa - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-28T00:47:11.351Z