Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

? (Buen Salario) Consultor/A Inmobiliario/A - Fuengirola

.Engel & Völkers lleva más de 40 años en la intermediación de inmuebles residenciales y comerciales de alto standing. Somos una marca premium que cuenta con ...


Desde Engel & Völkers - España

Publicado a month ago

Economista

ECONOMISTA CON EXPERIENCIA EN EL AREA DE ASESORIA FISCAL/CONTABLE, MINIMA DE CINCO AÑOS. CON VEHICULO PROPIO Y CONOCIMIENTOS DE OFIMATICA E INGLES. RESIDENCI...


Desde Guerrero Esteban Sl - España

Publicado 23 days ago

Economista

ECONOMISTA CON EXPERIENCIA EN EL AREA DE ASESORIA FISCAL/CONTABLE, MINIMA DE TRES AÑOS. CON VEHICULO PROPIO Y CONOCIMIENTOS DE OFIMATICA E INGLES. Tipo de p...


Desde Guerrero Esteban Asesores Sl - España

Publicado 23 days ago

D111 Business Analyst

Detalles del empleoTipo de empleo: Jornada completaUbicación: Casares, Málaga provinciaDescripción completa del empleoBusiness AnalystUbicación: Málaga, Espa...


Desde Mindata - España

Publicado 3 days ago

Borsa D'Educadors/Es Socials A La Província De Tarragona

Borsa D'Educadors/Es Socials A La Província De Tarragona
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Vols formar part d'una organització amb propòsit?
Ets una persona compromesa amb la responsabilitat social?
Funcions del rol: Participació en la programació del projecte educatiu del servei.
• Disseny d'un pla de treball d'acord amb l'usuari i en funció de les seves necessitats i característiques, reforçant el component educatiu de la intervenció.
• Participació en l'avaluació periòdica del grau d'assoliment dels objectius, proposant les estratègies i metodologies per adequar-les a la realitat específica dels usuaris.
• Garantir la dinàmica del servei, des de la vessant educativa, mitjantçant les activitats planificades.
• Elaboració, seguiment i avaluació del pla de treball educatiu individual, en coordinació amb altres professionals o serveis d'atenció social.
• Establir les accions educatives oportunes per tal de promoure estratègies que permetin la vinculació de l'usuari en el servei i l'acceptació d'aquests o d'altres recursos de la xarxa.
Què necessites?
Grau en educació social finalitzat.
Valorable experiència en atenció persones en risc d'exclusió social.
Disposar de carnet de conduir.
Proactivitat, habilitats comunicatives i de treball en equip.
Què t'oferim?
Incorporar-te en algun del serveis que Suara Cooperativa gestiona a la província de Tarragona Jornada: diferents jornades disponibles segons l'oferta Horari: a convenir, diferents torns disponibles Salari: 26.007,66€ b/a (jornada completa 38h/s) Data incorporació: segons l'oferta Durada: estiu 2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Borsa D'Educadors/Es Socials A La Província De Tarragona
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Built at: 2024-09-14T19:02:17.978Z