Cerquem persona per treballar a L'Amanidor, el servei de cafeteria/restaurant de CIPO, un projecte gastronòmic que pretén oferir una sortida laboral a aquelles persones que no tenen un fàcil accés al mercat laboral.
Funcions i responsabilitats:Disseny de l'oferta gastronòmica:Col·laborar en l'elaboració del menú i la carta juntament amb el cap de cuina i de sala de l'establiment.Tenir cura en la creativitat, composició i presentació dels aliments per assegurar els gustos de la clientela.Proveïment de les matèries primeres:Determinar la qualitat de les matèries primeres necessàries.Rebre les mercaderies i comprovar la qualitat i la quantitat.Emmagatzemar les matèries primeres rebudes i conservar-les perfectament.Controlar el consum dels aliments i les begudes per poder determinar-ne els costos.Manipular, preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats.Preparar i presentar els plats.Preparar serveis tipus bufet o autoservei.Vetllar pel compliment de les normes higiènicosanitàries i de qualitat.Supervisar el compliment de les normes de seguretat i higiene en el lloc de treball.Controlar la neteja de l'àrea de treball.Distribució de comandes de càtering a diferents clients i servir els mateixos.Requisits:Molt valorable disposar de formació en Hostaleria, dietètica, nutrició i/o seguretat alimentària.Imprescindible experiència de mínim un any en el sector, preferiblement en col·lectivitats.Acostumat/ada a treballar amb alts volums de comensals i gestió de dietes.Coneixements de gastronomia i experiència en APPCC's.Imprescindible disposar del carnet de manipulació d'aliments.Residència entorn Vallès Occidental.Carnet de conduir.Competències:Autonomia, persona dinàmica i resolutiva, responsabilitat, capacitat d'organització, treball en equip i flexibilitat.Oferim:Incorporació a un projecte consolidat.Contracte estable, jornada completa.Horari: de dimarts a dissabte (8 hores diàries).Retribució segons conveni (18.100 € bruts anuals).Lloc de treball: Sabadell.
#J-18808-Ljbffr