Restaurant emblemàtic de cuina mediterrània d'autor ubicat a la ciutat de Barcelona, amplia el seu equip a la recerca de nou talent per al seu projecte.
Si tens experiència com a responsable de sala, gaudeixes del tracte amb el client i busques un projecte estable, on encarregar-te del funcionament de l'establiment i créixer com a professional... Et volem conèixer! FUNCIONS:Planificar i organitzar tot el servei de restaurant a nivell operatiu.Substituir la figura de restaurant manager quan sigui necessari.Organitzar els recursos necessaris per prestar correctament el servei.Determinar tasques, funcions i torns de l'equip de 7 pax.Definir els processos que cal seguir abans -preparació de les taules-, durant i després -neteja, preparació dels serveis posteriors- del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.Assessorar el client en aspectes gastronòmics d'oferta de productes i serveis.Resoldre possibles incidències.Donar suport en la prestació dels servei, presa de comandes.Desenvolupar una estratègia de comunicació i fidelització de clients.Detectar millores en processos i procediments.Controlar els cobraments del servei, realitzar arqueig i tancament de la caixa.Obrir i/o tancar l'establiment si s'escau.CONDICIONS:Incorporació: ImmediataHorari: torn partit (servei migdia + nit)Festius: diumenge i dillunsSalari: 28.000 - 30.000€ brut/anyContracte: estable, directe amb l'establimentFormació mínima: ESO/EGBFormació valorable: CFGM de restauració, sumilleria, cuinaExperiència mínima: +3 anys en una posició similarMolt valorable aportar coneixements de sumilleria i gastronomia.Idiomes: català i castellà (domini), anglès (nívell mig hostaleria).Coneixements informàtics: Office, correu electrònic i habilitat amb sistemes TPV i PDA.Perfil:Persona dinàmica, resolutiva, carismàtica, responsable, organitzada, polivalent, amb dots de lideratge i orientació al client, que tingui iniciativa i predisposició.
#J-18808-Ljbffr