B236 - Director/A Sie Alt Empordà - Temporal

Detalles de la oferta

Cerquem Director/a per el Servei d'Intervenció Especialitzada per a dones que pateixen violència masclista i per a les seves filles i fills per Figueres.

El servei té com a objectiu oferir atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen situació de violència, i també a llurs fills i filles a càrrec. Així mateix han d'incidir en la prevenció, la sensibilització i la implicació comunitària.

La persona seleccionada realitzarà, entre d'altres funcions, la representació, coordinació i planificació, tant respecte a la gestió i organització del servei, com de l'equip i de les usuàries i els seus fills i filles.

La funció de coordinació inclourà la del servei d'acolliment d'urgències, i la dels serveis d'acolliment substitutoris de la llar, quan des de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania així es determini.

S'ofereix contracte a jornada completa de dilluns a divendres.

El Servei d'Intervenció Especialitzada es presta de dilluns a divendres, amb horari de 9h a 14h i de 16h a 19h.

S'Ofereix:Jornada: 38.5h setmanalsHorari: De dilluns a divendres.Contracte: Temporal, 6 mesosSalari: A concretar.Disponibilitat incorporació: Incorporació immediataFormació: Licenciat/da o diplomat/da en matèria de ciències socials, preferentment psicologia, pedagogia, treball social o educació social.
Experiència: Mínim 4 anys d'experiència en l'àmbit de violència de de gènere.
Idiomes: Domini del català i castellà.
Altres: Es cerca professional amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientat/da en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Director/A Comercial Para Bodega Zmr592

Director/a Comercial para Bodega Empresa familiar dedicada a la elaboración y distribución de vino busca incorporar un/una Director/a Comercial para su centr...


Desde Reconocida Empresa - Burgos

Publicado 23 days ago

Operations Supervisor (Andalusia)

.About BoundlessBoundless empowers remote workers to experience - with their families - the nomad lifestyle many people without children have been enjoying f...


Desde Boundless Life - Burgos

Publicado 23 days ago

Azafata/O De Estancos - Cáceres

**Requisitos**: - Imprescindible Carnet de Conducir. - Disponibilidad de incorporación: 1 de Mayo. - Disponibilidad de movilidad por toda la provincia. - Di...


Desde Personal 7 Ett - Burgos

Publicado 23 days ago

[Dt389] - Jefe De Producción (H/M)

En nuestra delegación de Girona buscamos una persona con el perfil profesional de Jefe / a de Producción en Obra Civil. Las funciones principales se centran...


Desde Construcciones Rubau - Burgos

Publicado 23 days ago

Built at: 2024-10-25T00:24:18.747Z