Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Director De Rrhh | (J-476)

Tu nueva empresaEmpresa de producción industrial con más de 50 años de experiencia en su sector y con apuesta por lo sostenible.Tu nuevo puestoHR Mánager rep...


Desde Hays - Burgos

Publicado a month ago

Aek-415 | Regional Hrbp

Collaborate in the design and implementation of strategies that produce economic value, via the development of capabilities and the creation of the optimal l...


Desde Catenon - Burgos

Publicado 25 days ago

Beca Recursos Humanos - Rrhh Nl889

¡En Ayesa crecemos juntos!Cada profesional de nuestra empresa es importante para nosotros, nos ayudan a crecer de manera diversa y gracias a ellos somos más ...


Desde Ayesa Advanced Technologies - Burgos

Publicado 25 days ago

Técnico /A Rrhh

¡Hola! ¿Ya nos hemos presentado? Somos Eurofirms Group, una empresa de recursos humanos en la que los humanos somos muchísimo más que recursos. Somos la 1ª e...


Desde Eurofirms - Burgos

Publicado 25 days ago

Auxiliar Tècnic/A Educatiu/Va - Substitucions - Llorà

Auxiliar Tècnic/A Educatiu/Va - Substitucions - Llorà
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


Detalles de la oferta

Auxiliar Tècnic/a Educatiu/va Fundació Astres, Llorà (Girona)   A Fundació ASTRES acompanyem i donem suport a persones amb discapacitat intel·lectual i salut mental per tal de garantir un futur digne i millorar la seva qualitat de vida.
La vulnerabilitat de les persones que atenem no s'atura durant l'estiu.
Per això, ara més que mai, et necessitem!
S'ofereix: L'oportunitat de conèixer el funcionament d'un Servei d'acolliment residencial especialitzat per persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que pel trastorn de conducta que pateixen, requereixen suport extens.
Ofereix atenció 24?h i activitats diürnes d'ajustament personal, social i ocupació Vols unir-te a nosaltres?
Si la resposta és sí, aquest és el teu projecte!
Actualment, ASTRES completa l'equip que tenim a la Residència de Llorà i busquem persones amb disponibilitat per a cobrir substitucions de dies puntuals, amb possibilitat d'optar a substitucions llargues o a una plaça estable,que vulguin emprendre un projecte reptador!
Sense dubte tot el que podràs aprendre et farà créixer personalment i professionalment.
Tindràs un contacte com a Auxiliar Tècnic/a educatiu/va on percebràs un salari mensual de 1.377,25€ bruts x 14 pagues a jornada sencera , que són 37'75 hores.
Necessitem persones: Amb molta motivació davant la situació actual, energia i positivisme!
Que tinguin una titulació de l'àmbit social i/o sanitari Amb disponibilitat per desplaçar-se a la nostra residència de Llorà Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent.
Amb moltes ganes i disponibilitat!
Si t'agrada el tracte amb les persones, vols formar part d'un projecte amb compromís social i treballar ajudant a persones amb discapacitat intel·lectual, si us plau, no ho dubtis, INSCRIU-TE!


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Auxiliar Tècnic/A Educatiu/Va - Substitucions - Llorà
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


Built at: 2024-09-09T06:15:54.841Z