Auxiliar De Neteja Per Suara Inserció Ubicat A Olot (Girona)

Auxiliar De Neteja Per Suara Inserció Ubicat A Olot (Girona)
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Es requereix auxiliar de neteja per suplències per vacances per cobrir el servei de neteja a un centre ubicat a Olot (Girona) Funcions del rol: Tasques d'ordre dels diversos espais  Tasques de neteja dels diversos espais Buidatge de paperers i altres residus Què necessites?
EGB / ESO Domini bàsic de lecto-escriptura i/o comprensió oral de l'idioma Discreció amb el client.
Experiència i/o formació en l'ocupació de neteja.
Capacitat de treball en equip, d'organització i habilitats comunicatives Què t'oferim?
Jornada: 6 hores /setm Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 08:15 h a 09:15 h. Dimarts i dijious de 09:15 h a 10:15 h. Dissabtes de 09:45 h a 10:45 h Salari: 2562,46 € bruts anuals  Data incorporació: 12/07/2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Auxiliar De Neteja Per Suara Inserció Ubicat A Olot (Girona)
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Camarera/O De Pisos Hotel 4* Aluasoul Costa Málaga - (Málaga)

Empresas: World Of Hyatt Inclusive Collection CONVERTIMOS VIAJES EN AVENTURAS, ENCUENTROS EN EXPERIENCIAS Y TRABAJOS EN CARRERAS.¡Forma parte del equipo de I...


Desde World Of Hyatt Inclusive Collection - España

Publicado a month ago

Adjunto/A A Dirección Junior Hotel 4 Aluasun Lago Rojo

Empresas:World Of Hyatt Inclusive CollectionCONVERTIMOS VIAJES EN AVENTURAS, ENCUENTROS EN EXPERIENCIAS Y TRABAJOS EN CARRERAS.Forma parte del equipo de Incl...


Desde World Of Hyatt Inclusive Collection - España

Publicado a month ago

Cajero/A Temporal 23H Rotativo Ourense

**Nuestras Tiendas**El lugar donde demostramos, cara a cara, nuestro propósito. Si compartes este objetivo y tu satisfacción es conseguir que los clientes pu...


Desde Leroy Merlin España - España

Publicado a month ago

Borsa De Treball De Places D'Auxiliar Administratiu

Ajuntament d'Abrera. Borsa de treball de places d'Auxiliar administratiu. Concurs oposició o valoració de mèrits i prova. Interí o temporal. 2023-11-23. Term...


Desde Ajuntament D'Abrera - España

Publicado a month ago

Built at: 2024-06-28T15:54:14.161Z