Auxiliar De La Llar Per A Sad Barcelona (Codi Z3-39-20)

Auxiliar De La Llar Per A Sad Barcelona (Codi Z3-39-20)
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Si ets un/a professional de la neteja, envia'ns el teu curriculum, et busquem a tu!!
Funcions del rol: Tasques de neteja i d'higiene dels domicilies de les persones usuàries del servei d'atenció a domicili de Barcelona.
Què necessites?
EGB / ESO Valorable experiència en el sector de neteja  Capacitat de treball en equip, d'organització i habilitats comunicatives Què t'oferim?
Jornada: 32 hores setmanals Horari: de dilluns a divendres, de 8h a 15h  Salari:  13.730€ bruts anuals, segons conveni d'atenció domiciliària Data incorporació: setembre de 2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Auxiliar De La Llar Per A Sad Barcelona (Codi Z3-39-20)
Empresa:

Suara Cooperativa


Auxiliar Administrativo /A

Empresa del sector audiovisual búsqueda un/a auxiliar administrativo/a para trabajar en la zona de Lliçà d'Amunt y hacer las siguientes tareas: Atención tel...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 24 days ago

Auxiliar Administrativo/A Contable

Buscamos personas que quieran trabajar en una importante gestoría de Barcelona, en la que aprendan sobre la gestión pública y contable de los ayuntamientos. ...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 24 days ago

Conference Director Hl507

.Company DescriptionSLS Barcelona, a five-star urban resort of extraordinary experiences, brings a new variety of seaside glamour, indulgence and excellence ...


Desde Accor - Barcelona

Publicado 25 days ago

Saleforce Administrator Consultant - (Al-539)

Descripción About us Compañía altamente experimentada en proyectos de implementación de soluciones de gestión empresarial y transformación digital. Conscient...


Desde Neteris Consulting - Barcelona

Publicado 25 days ago

Built at: 2024-10-03T22:39:45.854Z