Auditor - Auditora

Auditor - Auditora
Empresa:

Randstad Es


Detalles de la oferta

Si t'apasiona l'auditoria i tens experiència entre 1-2 anys, ens agradaria coneixe't!

El nostre client El nostre client és un despatx ubicat a Barcelona amb un bon reconeixement per part del seus clients, empresa sòlida i amb més de 30 anys d'experiència.

Les teves funcions seran: Revisió i verificació dels estats financers de les empreses de diferents sectorsRevisió dels comptes anualsReportingsAuditories en l'àrea de riscosAuditoria dels comptes anualsRedacció d'informes especials d'auditoriaVisites a clients a la zona de Catalunya, per fer un assessorament proper i de qualitat Requisits del puesto Formació: Licenciado en Administració i Direcció d'EmpresesIdiomes: Català: C1Conocimientos: auditoriaExperiència: 2 anysEls requisits que demanem són:
Tenir finalitzada la carrera ADE, Econòmiques, Empresarials o similarsEs valora positivament tenir finalitzat el màster en Auditoria i Comptabilitat SuperiorÉs ideal que la persona aporti una experiència de mínim 2 anys com auditor/a en despatxos d'auditoriaÉs necessari que la persona sàpiga parlar català Beneficis Rang Salarial: 27k - 30k
Modalitat presencial, bona ubicació a Barcelona ciutat
Formació i aprenentatge continu
Al no ser un despatx gran, hi ha molt companyerisme i el tracte és més personal, t'ajudaran a tenir un bon desenvolupament professional.

¿Per què amb Randstad Professionals? En Randstad Professionals estem enfocats en ajudar-te a trobar el lloc de treball que millor s'adapti a tu i a les teves expectatives.
Som una divisió encarregada de la selecció professional i especialitzada de directius, mandos intermedis i professionals qualificats tant per a contractació directa com per a contractació temporal.
Fem servir la nostra pròpia metodologia d'anàlisi i selecció que ens permet garantir-te un lloc de treball 100% ajustat al teu perfil professional.
A més, estem sempre a prop de tu, realitzem un seguiment personalitzat de la teva incorporació per facilitar-te l'adaptació al teu nou lloc de treball. I fem ús de la nostra tecnologia per oferir-te una experiència excel·lent en la teva cerca d'ocupació, procés de selecció i com a treballador.

¿A què estàs esperant?
Apunta't a les nostres ofertes i troba l'ocupació que busques.

Som empleu sostenible La ambició de Randstad és ser la companyia de talent més equitativa i especialitzada del món. Ajuda a les persones i a les organitzacions a desenvolupar el seu veritable potencial, buscant oportunitats que impulsen la sostenibilitat econòmica i prioritzin el benestar de les persones i el planeta.

Empleu inclusiu Nostra convicció que totes les persones, independentment de la seva procedència, tenen les mateixes oportunitats d'èxit es demostra en els nostres processos, on promovem l'equitat laboral a través d'equips diversos i inclusius.

Compromís NetZero Reforçem el nostre compromís ambiental per aconseguir la neutralitat de carboni en 2050 a través de la iniciativa Science Based Targets (SBTi).

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Auditor - Auditora
Empresa:

Randstad Es


Contable Fiscal -

Desde ALN Consulting estamos seleccionando, para reconocido bufete de abogados situado en Barcelona centro, un/a contable senior con mucha experiência en tod...


Desde Aln Consulting - Barcelona

Publicado 21 days ago

Auditoría Financiera I New Joiners 2024 Madrid

Job Description & Summary En PwC te ofrecemos la posibilidad de iniciar tu carrera profesional trabajando desde tu incorporación para clientes de primer nive...


Desde Pwc España - Barcelona

Publicado 21 days ago

Gl Accountant - Yrh278

Reporting to: Europe Controller Job Summary: Monolithic Power Systems (MPS) provides power circuits for systems found in cloud computing, telecom infrastruct...


Desde Monolithic Power Systems - Barcelona

Publicado 21 days ago

(O-449) | Gestores/-As De Cobros Con Experiencia En Deuda

Requisitos:Experiencia previa en un puesto similarPosibilidad de incorporación inmediataExperiencia en deuda bancaria y en negociación con palancaDescripción...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-09T11:42:47.582Z