Atv (Auxiliars Tècnics Veterinaris/Àries) - Horari Partit De Divendres A Diumenge

Atv (Auxiliars Tècnics Veterinaris/Àries) - Horari Partit De Divendres A Diumenge
Empresa:

Grup Organigrama


Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?Descripció de l'oferta ATV (auxiliars tècnics veterinaris/àries) - Horari partit de divendres a diumenge a Girona (Girona)Necessitem incorporar ATV per reforçar el torn de divendres + dissabte + diumenge.
Bona oportunitat amb molta formació i aprenentatge.
Jornada adaptable pel que fa a hores realitzades segons la disponibilitat de cada persona.Funcions i requisits de la vacantNecessitem incorporar al nostre actual equip auxiliars tècnics veterinaris/àries per dur a terme diverses tasques, en horari de divendres a diumenge.
Cal reforçar el servei en aquests 3 dies de la setmana.
Es tracta bàsicament d'ajudar els veterinaris en les diferents fases d'atenció i tractament dels animals (en les visites, en les hospitalitzacions, etc.
).Es podrà adaptar la jornada segons les diverses disponibilitats de les persones incorporades, i fer jornades de més o menys hores segons calgui.
Hi ha flexibilitat en aquest sentit.Condicions que ofereix l'empresaDe divendres a diumenge.
Jornada adaptable segons la disponibilitat de cada candidat/a.Perspectiva de la feinaPerspectives d'estabilitat.Previsió d'incorporació € S'adaptarà en funció de les hores realitzades.Altres dades a destacarBona oportunitat professional.
Gran aprenentatge i possibilitat d'entrar a formar part d'un equip molt professionalitzat.RequisitsNo es requereixen estudis.No es requereix experiència professional.Busquem persones que tinguin bona capacitat d'aprenentatge.Tindrem especialment en compte les candidatures amb experiència prèvia.Amb motivació envers la feina i el sector.De bon tracte.Amb bones habilitats per a l'organització i el control de tasques.Que sàpiguen escoltar i treballin amb rigor i un alt sentit de la responsabilitat.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Atv (Auxiliars Tècnics Veterinaris/Àries) - Horari Partit De Divendres A Diumenge
Empresa:

Grup Organigrama


At855 - Adjunt/A A Director/A Financer/A

Des de Marlex, estem col·laborant amb una empresa fabricant i distribuïdora d'hidrosanitaris i accessoris de bany ubicada a rodalies de Girona que actualment...


Desde Marlex - Burgos

Publicado 12 days ago

Jefe/A De Turno Burgos.2672Jtb (Vuo862)

Descripción:Ontime, uno de los mayores operadores logísticos de España, quiere seguir expandiéndose y creciendo como hemos venido haciendo en los últimos año...


Desde Ontime - Burgos

Publicado 12 days ago

Yi-208 | Responsable De Planificación

En dependencia del Director de Operaciones se responsabilizará de:Definir un nuevo sistema de planificación, basado en previsiones e históricos y no en stock...


Desde Adeas Hr - Burgos

Publicado 13 days ago

Hwe036 - Responsable It 260Ad

Des de la divisió de IT de LHH, ens trobem en la recerca d'un Responsable de Informàtica per una empresa ubicada a la comarca de la Garrotxa (Osona).Responsa...


Desde Lhh Recruitment Solutions - Burgos

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-30T06:31:38.734Z