Assessor Comptable Fiscal Senior - Assessoria Baix Empordà -40/45000 + Incentius

Assessor Comptable Fiscal Senior - Assessoria Baix Empordà -40/45000 + Incentius
Empresa:

Organigrama


Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Assessor Comptable Fiscal Senior - Assessoria Baix Empordà - 40/45000 + incentiusDescripció de l'ofertaAssessoria Comptable i Fiscal del Baix Empordà necessita cobrir per una jubilació una vacant d'Assessor/a tècnic/a comptable i fiscal per realitzar tasques d'assessorament comptable, fiscal a clients (autònoms i societats), control de comptabilitat d'alguns clients, etc. Molt bona oportunitat professional.
Funcions i requisits de la vacantBusquem un/a Tècnic/a Assessor/a Comptable i Fiscal Senior que dependrà directament de la direcció. Entre altres, s'ocuparà de:
Assessorar en aspectes comptables, fiscals i tributaris els clients que se li assignin (autònoms i societats), així com el control de la comptabilitat d'algunes de les empreses clients.La participació en la prestació de serveis complementaris com ara: requeriments tributaris, actes i certificacions, presentació de llibres comptables, confecció de rendes, informes financers, declaració de béns a l'estranger, etc.La elaboració d'informes financers de clients, que permetin un assessorament estratègic en el seguiment financer de la societat.Condicions que ofereix l'empresaPerspectiva de la feina: € 40-45000 SAB. El salari es negociable. En el salari hi ha uns incentius per objectius al voltant del 10% del SAB.
Altres dades a destacarHORARI de Treball: S'estableix un horari setmanal flexible de 40 hores amb horari d'entrada de 8:00 A 9.00h del matí i sortida a partir de les 17h. Divendres (excepte trimestre) de 8:00 h a 15.00 h i del 25 de juny al 11 de setembre de 8.00 h a 15.00 h.
Es tracta de cobrir una jubilació que es produirà al gener del 25, però es vol fer un període de cohabitació des del desembre amb la persona que es jubila per fer un traspàs ordenat.
RequisitsGrau amb titulació Comptabilitat i FinancesLlicenciat amb titulació EconomiaGrau amb titulació EconomiaLlicenciat amb titulació Administració i Direcció d'EmpresesDiplomatura amb titulació Ciències EmpresarialsExperiència prèvia d'un mínim de 3 anys en la gestió de comptabilitat i/o obligacions fiscals d'empreses. Es valoraran favorablement els perfils provinents de diversos sectors, especialment aquells relacionats amb auditoria, consultoria, assessorament fiscal, serveis de comptabilitat, etc.
El nivell de formació requerit és formació universitària en àrees afins a la descripció del lloc de treball, prioritzant aquelles candidatures que compten amb Grau de Comptabilitat i Finances, ADE. Addicionalment, es valorarà la formació específica en àrees fiscals i/o comptables.
Residència preferent àrea Sta Cristina, Llagostera, Cassà, St Feliu, Castell d'Aro, o poblacions de l'entorn.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Assessor Comptable Fiscal Senior - Assessoria Baix Empordà -40/45000 + Incentius
Empresa:

Organigrama


X923 - Responsable Contable Administracion

Salario:30.000 €Tipo de contrato:- IndefinidoJornada:- Jornada CompletaIdiomas:- InglésExperiencia:- 10 años de experienciaNuestra empresa está buscando un R...


Desde Atlas Project Management - Burgos

Publicado 10 days ago

Responsable Contable Administración Vou-674

Nuestra empresa está buscando un Responsable Contable Administración con larga experiencia contrastada y en expansión, selecciona una persona profesional par...


Desde Atlas Project Management - Burgos

Publicado 10 days ago

Dependiente/A De Autoservicio Burgos (Contrato Indefinido).

.Dependiente/a de Autoservicio Burgos (Contrato Indefinido) ¿Te apasiona el trato con el cliente, el mundo de las herramientas y la logística? Únete a nuestr...


Desde Würth España S.A. - Burgos

Publicado 13 days ago

Comptable - Grau Ade, Grau Comptabilitat I Finances - La Bisbal

Coneixes algú a qui li pugui interessar?Comptable - Grau ADE, Grau Comptabilitat i Finances - La BisbalFuncions i requisits de la vacant Comptable - Grau ADE...


Desde Organigrama - Burgos

Publicado 8 days ago

Built at: 2024-09-28T10:11:04.504Z