Assessor/A Laboral

Assessor/A Laboral
Empresa:

Mgroup Consultoria En Rrhh


Detalles de la oferta

Consultoría en Recursos Humanos especializada en búsqueda, atracción y desarrollo de talento.
Ayudamos a las empresas a detectar, captar, incorporar y retener su capital humano a través de herramientas como el headhunting, la evaluación de potencial, la formación o el acompañamiento en procesos de cambio.
El nostre client és un grup empresarial del sector serveis amb una trajectòria de més de 30 anys en el seu segment d'activitat, posicionat com a líder en la seva zona d'influència i amb una àmplia base de clients satisfets.
A causa de la fase de creixement en què es troba, requereix incorporar, a la seva seu situada a Girona centre:  Assessor/a Laboral Reportant a la direcció del departament i coordinant-se amb la resta de l'equip de l'àrea, la persona a incorporar es responsabilitzarà de: Assessorar els clients (empreses i autònoms) en matèria laboral Confeccionar nòmines Gestionar altes, baixes i modificacions de jornada a la Seguretat Social Liquidar TC's Tramitar certificats d'empresa i vida laboral.
Tramitar IT's Tramitar acomiadaments, amonestacions, permisos d'empleats, etc.
Calcular i presentar declaracions informatives i resums anuals (111, 190) Redacció i presentació de contractes de treball.
Requisits Per a ser considerat/a per a aquest lloc, has de comptar amb almenys 2 anys d'experiència en llocs de treball similars, demostrant el teu coneixement i habilitats en elaboració i interpretació de nòmines, aplicació de convenis col.lectius, cotitzacions a la seguretat social, gestió d'altes, baixes i incapacitats temporals, gestió de permisos, retencions IRPF i contractació d'empleats.
El nivell de formació ideal és universitari, amb especial èmfasi en Relacions Laborals, Administració i Direcció d'Empreses, Ciències Empresarials, Dret o similar.
Molt valorable formació específica en administració de personal, "Compliance" aplicada a l'àmbit de les RRLL, o equivalent.
Avantatges Aquesta posició està situada a Girona i requereix una presència del 80% de la jornada laboral a les instal·lacions de l'empresa.
A canvi, el nostre client ofereix: Ambient de treball dinàmic, col·laboratiu i orientat al client.
Estabilitat laboral i projecció professional a llarg termini.
Retribució competitiva d'acord a l'experiència i les funcions del lloc.
Formació contínua i accés a nous reptes i responsabilitats.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Assessor/A Laboral
Empresa:

Mgroup Consultoria En Rrhh


[Su-407] - Plc Developer

Proceso de selección continuo.FuncionesAre you interested in working on the latest control and automation solutions for sorting and transport systems? Our so...


Desde Quality And Intelligence Press Controls Ibérica, S. L. - Burgos

Publicado 12 days ago

(Xj299) Sr. Frontend Engineer

Shift Timings: UK Shift (12:00 PM – 9:00 PM IST)Working Days: 5 Days a weekWorking Mode: Hybrid (2 days office, 3 days remote working) - Current operational ...


Desde Techlens Global - Burgos

Publicado 12 days ago

Técnico Informático Erp Y Bbdd

Conocida empresa del sector alimentario fabricante de producto cárnico para venta a clientes tanto nacionales como internacionales precisa incorporar en sus ...


Desde Grup Montaner - Burgos

Publicado 12 days ago

Production Technician Support (Gv-774)

Propósito del rol: De acuerdo con requerimientos de calidad, es necesario ajustar las guías de producción de fábrica y acondicionado de Riells.Objetivo: ajus...


Desde Sanofi - Burgos

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-30T02:36:32.533Z