Assessor/A Comercial [Fso-161]

Assessor/A Comercial [Fso-161]
Empresa:

Importante Empresa Del Sector


Lugar:

Zaragoza

Detalles de la oferta

Descripción del empleo Si sents una veritable passió per la branca comercial i vols unir-te a un nou projecte on puguis estar a prop del client i assessorar-lo, segueix llegint que aquesta vacant t'interessa!
Volem que puguis incorporar-te a l'equip comercial del nostre client, una empresa especialitzada en materials per a banys, revestiments, paviments i mobiliari.
S'han centrat en oferir una gran atenció al client i un ampli catàleg de productes de màxima qualitat, el que ha estat clau per situar-se al capdavant del sector.
El teu dia a dia s'enfocarà a: Atenció directa als particulars que cerquen assessorament en quant a materials.
Realització del pressupost, albarans i el full de visita de cada client.
Manteniment i actualització de l'exposició, un gran espai que serà bàsic per a la teva feina.
Actualització i control de les mostres, treure aquells productes descatalogats i substituir-los per les noves adquisicions.
Controlar les mostres que es deixen a clients i mantenir-ne un bon ordre.
Fidelitzar als clients, oferint un bon servei i atenció personalitzada.
Tenir un registre dels clients amb informació d'interès sobre les seves preferències.
L'empresa t'oferirà un projecte estable, formar part de la seva "família" i un atractiu salari fix, que es complementarà amb uns incentius semestrals.
Horari de treball: De 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30 hores, amb possibilitat de flexibilitzar lleugerament l'entrada i/o sortida.
Treballaràs de dilluns a divendres i hauràs de cobrir l'horari dels dissabtes al matí, treballant dos dissabtes al mes de 8:00 a 13:00 hores, amb remuneració, excepte durant els mesos de juliol i agost.
Una oportunitat única d'oferir un gran servei i una atenció personalitzada, podent dedicar el temps necessari a cada client perquè quan surti per la porta sàpigues que tornarà.
Requisitos mínims Vols saber què és el que necessites per optar a aquesta vacant?
Ara t'ho expliquem i et comentem el que pensem que és clau per desenvolupar amb solvència la teva feina.
Perquè el centre de tot és el client, valorarem les teves habilitats de comunicació, l'orientació al client i una vessant comercial ben desenvolupada.
Volem que no només propiciïs les vendes, sinó que acompanyis als clients en les seves eleccions i cerquis amb ells les millors opcions per cobrir les seves necessitats.
És important que comptis amb experiència prèvia com a assessor i comercial en un punt de venda, i estiguis acostumat/da a atendre als clients per facilitar i millorar la seva experiència de compra.
Serà necessari que tinguis habilitat amb les eines informàtiques, especialment en ofimàtica, per treballar sobre plantilles de pressupostos i mantenir la comunicació electrònica amb el client.
Si tens coneixements i experiència treballant amb aquest tipus de productes, serà un avantatge, ja que per poder assessorar al client hauràs de dominar el catàleg de productes.
Si sents que aquest projecte és una oportunitat que porta el teu nom, aposta fort i inscriu-te ara!
Inscribirme a esta oferta #J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Assessor/A Comercial [Fso-161]
Empresa:

Importante Empresa Del Sector


Lugar:

Zaragoza

Applied Analyst - Payments Platform

.Diversity, equity, and inclusion at DojoFrom local bakeries to well-known eateries, Dojo payments serve over 140,000 places across the UK. Our drive to impr...


Desde Dojo 2022 - Zaragoza

Publicado 19 days ago

Data Science Junior Madrid

Somos Capgemini Engineering, líderes en servicios de ingeniería e I+D, con más de 65.000 personas dedicadas a la Ingeniería y la Ciencia en todo el mundo. Ay...


Desde Capgemini - Zaragoza

Publicado 20 days ago

(Gi-541) It Business Analyst - Híbrido

En BESIDE apostamos por el mejor talento dentro del sector tecnológico.Contamos con una unidad de Selección Especializada en perfiles de Ingeniería para inco...


Desde Beside - Zaragoza

Publicado 18 days ago

(Gi-541) It Business Analyst - Híbrido

En BESIDE apostamos por el mejor talento dentro del sector tecnológico.Contamos con una unidad de Selección Especializada en perfiles de Ingeniería para inco...


Desde Beside - Zaragoza

Publicado 17 days ago

Built at: 2024-10-21T11:01:18.818Z