Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Quality Manager

Desde Robert Walters estamos buscando a un/a Quality Manager para una empresa líder en la industria de plásticos. Esta posición es crucial para mantener y me...


Desde Robert Walters Spain - Burgos

Publicado a month ago

Técnico /A Control De Calidad

Buscamos un/a Técnico/a de calidad para trabajar en empresa del sector cárnico situada en el Pla de l'Estany. Las tareas que tendrá que realizar son las sigu...


Desde Eurofirms Group Slu - Burgos

Publicado a month ago

Junior Mes Technical Specialist

Desde Nestlé España, concretamente, desde la Fabrica de Nestlé Girona, buscamos personas con pasión por crecer, aprender y formar parte del equipo del MES tr...


Desde Nestlé Sa - Burgos

Publicado a month ago

Supplier Quality Engineer

.Division: BENTELER AutomotiveÁrea de trabajo: ContrataciónTipo de empleo: ProfesionalTipo de contrato: Contrato indefinido/tiempo completoHoras de trabajo s...


Desde Benteler Group - Burgos

Publicado 24 days ago

Aprenent De Tècnic De Processos I Qualitat En La Indústria Alimentària

Aprenent De Tècnic De Processos I Qualitat En La Indústria Alimentària
Empresa:

Fundació Kreas


Detalles de la oferta

Tareas S'ofereix treball i estudis amb un contracte de formació en alternança en la indústria alimentàriaPreparem a futurs professionals que exerciran la seva activitat laboral en PIME o grans empreses de la indústria alimentària, integrats en un equip de treball en què realitzaran tasques d'organització i control de qualitat dels processos d'elaboració, de tècnic de laboratori i/o relacionades amb la innovació alimentària.
Actuaran com a comandament intermedi sota la supervisió de personal tècnic de nivell superior responsable.S'ofereix cursar un Cicle formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en la indústria alimentària en format DUAL (curs 2023-2025).
Això implica que l'alumne estudia el cicle formatiu de 2000h alhora que té un contracte per de formació en alternança amb una empresa alimentària que li permet adquirir experiència laboral i finançar-se els estudis.
En finalitzar els dos anys de contracte, si es superen les proves pertinents, obtindrà la titulació de tècnic superior en Processos i qualitat en la indústria alimentària.
Requisitos Tenir un dls següents estudis superarts: batxillerat, o CFGS,o CFGM, o prova d´accés majors 25, o prova accés CFGS (opció B).
Carnet de conduir i vehicle propi Som un centre de formació professional en l'àmbit de la indústria agroalimentària, que neix amb l'objectiu de formar i qualificar els treballadors d'aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat.
KREAS aposta per la Formació dual que combina l'aprenentatge a l'aula i a l'empresa.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Aprenent De Tècnic De Processos I Qualitat En La Indústria Alimentària
Empresa:

Fundació Kreas


Built at: 2024-09-10T07:40:43.826Z