Estarem encantats de conèixer les teves motivacions i requisits de la teva feina ideal!Descripció de l'ofertaEmblemàtic restaurant amb *michelin i oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat, ubicat a la comarca de La Selva cerca cuiner/a polivalent per incorporar-se al seu equip.Si busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars, aquesta és la teva oportunitat!ResponsabilitatsDesenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent a les diferents partides.Treballar amb plats de carta, catering i menú degustació.Portar a terme tasques de producció.Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.Encarregar-se de cuinar i presentar els diferents plats.Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.Formar part d'un equip de 6-8pax.CondicionsIncorporació immediata.Horari de dimecres a diumenge de 9 a 17h + divendres i dissabte de 20 a 23:30h (amb descans inclòs per dinar).Fesitus dilluns i dimarts.Contracte estable, directe amb l'establiment.Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.Experiència mínima: 3 anys com a cuiner/a.Molt valorable haver treballat prèviament en restaurants *Michelin o gastronòmics.IMPRESCINDIBLE residir a la comarca de la Selva o estar disposat/da a traslladar-se.Carnet B i vehicle per desplaçar-se.Es busca una persona a qui li apassoni la cuina i la gastronomia, treballar per qualitat amb el màxim detall, que sigui polivalent, flexible i resolutiva, amb capacitat de treballar en equip.Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.#J-18808-Ljbffr