Nou projecte que pretèn reviure l'essència i la història de l'Empordà a través de la seva arquitectura i gastronomia ,ubicat a l'Alt Empordà,** **a primera línia de mar, cerca ajudant de cuina polivalent per incorporar-se al seu equip, en un projecte sòlid i estable amb projecció de futur.
Ets un/a ajudant de cuina amb moltes ganes d'aprendre i créixer professionalment?
Et volem conèixer!
FUNCIONS:
- Desenvolupar les teves competències com a ajudant en una cuina mediterrània amb l'empremta del mar als seus arrossos i peixos.
També permet descobrir nous horitzons amb la seva proposta de fusió asiàtica.
- Treballar amb plats a la carta, amb màtèria prima de 1a qualitat.
- Col-laborar en l'elaboració i presentació de plats de les _diferents partides de cuina_ (quarto fred, planxes, salses, postres), seguint les indicacions del xef i caps de partida.
- Assegurar-se de la qualitat del producte i que el plat estigui preparat adequadament.
- Participar en l'emplatat en el moment del servei.
- Manipular, preparar i conservar productes crus, semielaborats i elaborats.
- Encarregar-se del manteniment de l'ordre i la neteja de la cuina, el magatzem i les cambres, juntament amb la resta de l'equip.
CONDICIONS:
- ?Incorporació**:immediata.
**:
- Horaris; torn intensiu.
- Festius: 1 festiu a la setmana.
- Salari: 1.300 nets/mes.
(1.400 nets/mes la temporada d'estiu)
- Contracte: directe amb l'establiment
- Formació mínima: ESO/EGB, valorable formació en cuina.
- Experiència mínima**:1 any** d'experiència com a ajudant de cuina.
- Idiomes: Castellà i català.
- Residir a l'Escala o rodalies.
- Disposar de carnet de cotxe i vehicle.
(si no es resideix a la localitat)
PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona amb motivació i moltes ganes d'aprendre i formar-se.
Que sigui esponsable, amb iniciativa, creativa, organitzada, flexible, resolutiva, polivalent amb habilitat per treballar en equip i
- Coneixement general de les diferents partides cuina Mediterrània.
IMPORTANT