Ajudant Al Magatzem / Warehouse Support | (Aoe507)

Ajudant Al Magatzem / Warehouse Support | (Aoe507)
Empresa:

Importante Empresa Del Sector


Detalles de la oferta

VISTA GENERAL: Treballant com a ajudant de magatzem, facilitareu el moviment del producte als nostres clients i donareu suport a la reposició dels nostres dispositius Fast Solution.
Aquesta és una posició d'iniciació basada en la nostra sucursal situada a Carrer Huelva 4, Cornellà de Llobregat, 08940, que us prepararà per a una carrera a llarg termini a Fastenal Europe.RESPONSABILITATS: Els deures i responsabilitats d'aquest càrrec inclouen, entre d'altres:Donar suport a l'equip local amb consultes i comandesFer comandes dins de la nostra xarxa de proveïdors internacionalsRecepció i enviament del producteInspecció i embalatge del producteRealització de lliuraments localsComplir amb les normes de seguretatQUALIFICACIONS REQUERIDES DEL CÀRREC: Per a aquesta posició es requereixen les següents habilitats i qualificacions:Un carnet de conduir vàlid i la capacitat de complir els requisits del nostre registre de conduccióExcel·lents habilitats de comunicació oral i escrita en català, castellà i anglèsFortes habilitats en informàtica i matemàtiquesCapacitat per aprendre i realitzar múltiples tasques en un entorn de ritme ràpidGran atenció als detallsFortes capacitats d'organització, planificació i prioritzacióAltament motivat, autodirigit i orientat al servei al clientCapacitat de treballar tant sol com en equipDemostrar els nostres valors fonamentals d'ambició, innovació, integritat i treball en equipCapacitat d'aixecar, lliscar i baixar paquets que normalment pesen entre 15 i 25 quilos i poden pesar fins a 35 quilosQUALIFICACIONS DEL CÀRREC PREFERENTS:Experiència prèvia en vendes o experiència en el sector i coneixement del mercat localSOBRE NOSALTRES: Des de 1967 Fastenal ha crescut com a distribuïdor de subministraments industrials i de construcció des d'una única sucursal fins a aproximadament 3.000 sucursals, cadascuna proporcionant inventari local a mida i servei personalitzat als nostres clients.
A mesura que ens hem expandit arreu del món, hem conservat una creença bàsica en les persones i en la seva capacitat per aconseguir coses remarcables, si se'ns dóna l'oportunitat.
D'aquesta filosofia neix una cultura emprenedora que desafia a cada empleat a dirigir el seu propi negoci, crear el seu propi èxit i avançar per convertir-se en líders de l'empresa.
Com a empresa en creixement amb una sòlida posició financera, apostem per la formació, la promoció des de dins i la creació d'oportunitats per als nostres empleats.
Si tens esperit emprenedor i vols deixar la teva empremta com a part d'una empresa en creixement d'elit, no trobaràs millor que Fastenal.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Ajudant Al Magatzem / Warehouse Support | (Aoe507)
Empresa:

Importante Empresa Del Sector


Chófer B + Carnet De Carretillero

Jornada completa de 40 horas semanales, con contrato fijo discontinuo hasta finales de diciembre con posibilidades de indefinido, horario 14-22(flexible). Sa...


Desde Humana Spain - Barcelona

Publicado 14 days ago

Conductor/A-Repartidor/A

Empresa ubicada en Val de San Vicente precisa incorporar a su plantilla un/a conductor/a-repartidor/a para realizar tareas propias del puesto. Se requiere p...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 14 days ago

Buscamos Un Chofer De Reparto Con Carnet C1

Somos una empresa alimentaria que suministra ingredientes a restaurantes japoneses. Buscamos conductor con carnet C1 para trabajar en Parets de valles, el ho...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 14 days ago

Posiciones Supermercado

¿Quieres formar parte de una gran red de supermercados? ¿Te gustaría acceder a un puesto estable? Si la respuesta a las preguntas es afirmativa, esta es tu o...


Desde Fundacion Adecco - Barcelona

Publicado 15 days ago

Built at: 2024-09-23T17:17:55.013Z