**Description**:
**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.**
**Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.**
Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cuina i pica per la nostra botiga ubicada a La Roca Village a jornada parcial per caps de setmana (24h setmanals) de divendres a diumege de 13:30 a 21:30h (amb descans).
Les funcions a realitzar son les següents:
- Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.
- Posar i treure el rentavaixelles.
- Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.
- Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts.
- Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)
- Organitzar i recollir la zona de treball.
- Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.
A l'Andreu trobaràs:
- Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
- Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
- Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
- Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina.
- Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.
**Requirements**:
Per formar part del nostre equip és important:
- Experiència en cuina 6 mesos o més.
- Idiomes: Parlar i entendre castellà i català.
- Bona presencia.
- Viure a prop del centre de treball.
- Molt valorable disponibilitat horaria.