"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda i degustació de productes de xarcuteria on el pernil ibèric de gla Andreu és el protagonista.
Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.
Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cuina i degustació pel nostre restaurant ubicat a Rambla Catalunya 125, Barcelona, a 34,5h setmanals en torn intensiu de tarda.Contracte de substitució.
A més, a l'Andreu trobaràs: Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb bonus a la nòmina.
Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.
Possibilitat de continuar a l'Andreu al finalitzar el contracte de substitució.
Les funcions a realitzar son les següents: Preparació d'entrepans i plats de la degustació.
Preparació de plats calents fent servir la fregidora, planxa i forn.
Emplatar segons marca el manual.
Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.
Posar i treure el rentavaixelles.
Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.
Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...) Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.
REQUISITOS MÍNIMOS Per formar part del nostre equip és important: Experiència en cuina o cafeteria degustació de 6 mesos o més.
Acostumat a treballar en equip.
Parlar i entendre castellà i català.
Viure a prop del centre de treball.
Disponibilitat horària.