**Description**:
**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.**
**Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.**
Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cambrer/a per la nostra botiga ubicada a La Roca Village a jornada completa.
Les funcions a realitzar son les següents:
- Realitzar l'atenció directa al client per al consum de menjar i begudes.
- Col-laborar amb el muntatge de la sala així com de la seva neteja, abans, durant i al finalitzar el servei.
- Assegurar un òptim servei al client.
- Gestió de la cua.
- Agafar comandes i cobrar amb TPV.
- Conèixer els productes que ofereix l'Andreu, per tal d'oferir i orientar als clients.
- Mantenir la neteja i ordre del local.
- Seguir el procediment d'atenció a taula establert.
- Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes.
- Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts.
- Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga.
- Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.
A l'Andreu trobaràs:
- Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
- Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
- Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
- Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina.
- Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.
- Horaris orientatius: 40h de dilluns a diumenge amb dos dies de festa a la setmana, una setmana de matins de 9 a 16h, tres setmanes de tarda de 13:30 a 21:30h.
**Requirements**:
Per formar part del nostre equip és important:
- Experiència com cambrer/a o atenció al client de 6 mesos o més, preferiblement al sector de la restauració.
- Parlar castellà i català amb fluïdesa. Molt valorable parlar altres idiomes.
- Bona presència i comunicació amb el client.
- Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.