Ajudant/A De Cambrer/A - Ayudante De Camarero/A

Ajudant/A De Cambrer/A - Ayudante De Camarero/A
Empresa:

Establiments Andreu


Detalles de la oferta

Description: "Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda i degustació de productes de xarcuteria on el pernil ibèric de gla Andreu és el protagonista. Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà. Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cambrer pel nostre restaurant ubicat a Rambla Catalunya 125 de Barcelona.

Jornada 40h setmanals de dilluns a dissabte de 14 a 22h (puntualment algun dissabte de 15:30 a 23:30h). Contracte de substitució.

Les funcions a realitzar son les següents:

Realitzar l'atenció directa al client per al consum de menjar i begudes. Col·laborar amb el muntatge de la sala així com de la seva neteja, abans, durant i al finalitzar el servei. Assegurar un òptim servei al client. Gestió de la cua. Agafar comandes i cobrar amb TPV. Conèixer els productes que ofereix l'Andreu, per tal d'oferir i orientar als clients. Mantenir la neteja i ordre del local. Seguir el procediment d'atenció a taula establert. Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes. Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts. Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga. Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa. A l'Andreu trobaràs:

Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació. Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral. Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui). Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina. Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu. Possibilitat de formar part de l'equip al finalitzar el contracte de substitució. Requirements: Per formar part del nostre equip és important:

Experiència com cambrer/a o atenció al client de 6 mesos o més, preferiblement al sector de la restauració. Parlar castellà i català amb fluïdesa. Molt valorable parlar altres idiomes. Bona presència i comunicació amb el client. Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.


#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Ajudant/A De Cambrer/A - Ayudante De Camarero/A
Empresa:

Establiments Andreu


Junior Client Service Consultant (All Genders) | Co859

About us : Cocomore is not only a digital agency providing products and communication services for international clients like Nestlé, Procter & Gamble, Rabob...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 21 days ago

Client Advisor Puerto Banus (Full-Time 40H)

CELINE IS A FAST-GROWING FRENCH AND LEATHER-GOODS COUTURE HOUSE THAT BELONGS TO LVMH GROUP DRIVEN BY A NEW HOLISTIC AND CREATIVE PROJECT LED BY HEDI SLIMANE,...


Desde Celine - Barcelona

Publicado 21 days ago

Lpl342 | Customer Success Manager Barcelona

Help us transform the way Strategic Finance (FP&A) teams work. Abacum is a financial planning solution built specifically for today's tech finance teams. By ...


Desde Abacum - Barcelona

Publicado 21 days ago

Las Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Barcelona

Hola me llamo Yisel y me gustara conocer una canguro para que me preste apoyo de forma ocasional


Desde Sitly - Barcelona

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-09T06:23:06.502Z