Description: "Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda i degustació de productes de xarcuteria on el pernil ibèric de gla Andreu és el protagonista. Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà. Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cambrer pel nostre restaurant ubicat a Rambla Catalunya 125 de Barcelona.
Jornada 40h setmanals de dilluns a dissabte de 14 a 22h (puntualment algun dissabte de 15:30 a 23:30h). Contracte de substitució.
Les funcions a realitzar son les següents:
Realitzar l'atenció directa al client per al consum de menjar i begudes. Col·laborar amb el muntatge de la sala així com de la seva neteja, abans, durant i al finalitzar el servei. Assegurar un òptim servei al client. Gestió de la cua. Agafar comandes i cobrar amb TPV. Conèixer els productes que ofereix l'Andreu, per tal d'oferir i orientar als clients. Mantenir la neteja i ordre del local. Seguir el procediment d'atenció a taula establert. Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes. Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts. Contribuir a la consecució dels objectius (KPI's) assignats a la botiga. Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa. A l'Andreu trobaràs:
Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació. Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral. Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui). Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb incentius a la nòmina. Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu. Possibilitat de formar part de l'equip al finalitzar el contracte de substitució. Requirements: Per formar part del nostre equip és important:
Experiència com cambrer/a o atenció al client de 6 mesos o més, preferiblement al sector de la restauració. Parlar castellà i català amb fluïdesa. Molt valorable parlar altres idiomes. Bona presència i comunicació amb el client. Residir a prop de la botiga o facilitat de transport.
#J-18808-Ljbffr