Administratiu/Va - Crèdits I Documentació Import / Export - Zgd708

Administratiu/Va - Crèdits I Documentació Import / Export - Zgd708
Empresa:

Montaner Professionals


Detalles de la oferta

Administratiu/va - Crèdits i documentació Import / Export

Localidad: Girona
Provincia: Girona
Perfil: Montaner Professionals
Nº Vacantes (puestos): 1


DescripciónBuscamos los perfiles más adecuados para cubrir posiciones que requieren cualificaciones técnicas y competenciales concretas. No solo buscamos titulaciones y talento, sino identificar personas que aporten un gran encaje tanto en el puesto como en el equipo de trabajo, a través de sus experiencias, valores y motivación.
FuncionesVols formar part d'un grup internacional líder en el sector de l'alimentació? Vols introduir-te o seguir desenvolupant la teva carrera en exportació i importació? En aquest cas, segueix llegint perquè aquesta pot ser la teva oportunitat!
El nostre client és un grup internacional líder en l'exportació i importació del sector de l'alimentació. Actualment, busquem un/a Administratiu/va per al Departament de Crèdits i Documentació d'Importació/Exportació per unir-se al seu equip dinàmic i innovador.
Funcions principals: Gestió de pagaments de factures.Control de tresoreria i comptabilitat.Control i seguiment de les línies de crèdit.Revisió de documents de contenidors d'importació/exportació.Supervisió de crèdits documentaris en operacions d'import/export.Seguiment dels contenidors i de la documentació associada.Recollida i entrega de documentació als bancs.RequisitosQuè busquem?:
Titulació universitària, preferiblement en Administració i Direcció d'Empreses o Comerç Internacional o bé Cicle Formatiu de Grau Superior.Bon domini d'Office i Excel.Anglès nivell B2/First Certificate, comunicació sobre tot per escrit.Experiència en tasques administratives.Es valorarà positivament haver treballat amb crèdits documentaris en exportacions i importacions.Residència propera a la ubicació de les oficines.Es podran sol·licitar contactes per a referències professionals durant el procés de selecció.Se ofreceQuè oferim?:
Excel·lent oportunitat per a començar la teva carrera en l'àmbit d'importació i exportació sense necessitat d'experiència prèvia en el sector.Vacant estable, en una companyia consolidada en creixement.Horari de 08:00-16:00, de dilluns a divendres, jornada completa.Rang Salarial: 22.000-26.000 € brut/any, valorable segons perfil aportat, en funció de compliment dels requisits demanats i experiència.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Administratiu/Va - Crèdits I Documentació Import / Export - Zgd708
Empresa:

Montaner Professionals


Reponedor/A

Desbrozamiento de palets, aprovisionamiento de lineales, rotación de producto con atención a las caducidades **Aptitudes y conocimientos deseados**: Buena a...


Desde Alcampo - Burgos

Publicado a month ago

Cajas Y Reposición

Atención al cliente, reparto de producto, reposición de lineales, revisión de caducidades y cobro en caja. **Aptitudes y conocimientos deseados**: Disponibi...


Desde Alcampo - Burgos

Publicado a month ago

Mozo/ A De Almacén

Seleccionamos un/a mozo/a de almacén para empresa del sector de la construcción, ubicada en Mérida, para trabajar días sueltos. La persona seleccionada reali...


Desde Eurofirms - Burgos

Publicado a month ago

Camionero /A - Carretillero /A

**Detalles de la oferta**: **Tipo de jornada** - 1 **Tipo de contrato** - 1 **Años de experiência** - 2 **Salario** - 22000€ undefined **Vacantes** - 1 ...


Desde Cornerjob - Burgos

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-20T02:35:09.914Z