Administratiu/ Administrativa Licitacions | Xr-605

Administratiu/ Administrativa Licitacions | Xr-605
Empresa:

Reconocida Empresa


Detalles de la oferta

Si t'agrada el sector de l'administració i vols desenvolupar-te professionalment en aquest àmbit, inscriu-te a la nostra oferta!
Som una empresa formada per un equip multidisciplinari de més de 400 professionals de les diferents àrees de l'enginyeria i de la gestió de projectes, amb un alt grau d'especialització, professionalitat, capacitat analítica i experiència.
Estem vinculats als serveis d'Enginyeria de projectes desenvolupats fonamentalment en el sector energètic i d'obra civil, tant a nivell nacional com internacional.
Actualment donem servei a empreses com ENDESA o Xarxa Elèctrica.
En Iplan sabem que tot petit gest compta i per això promovem una cultura basada en la igualtat, la transparència, el respecte dels drets humans i laborals, la seguretat en el treball, el desenvolupament sostenible i el respecte per medi ambient.
Podràs desenvolupar-te professionalment en diferents tasques dins de l'àmbit administratiu, com per exemple: Cerca de licitacions Proposada de possibles licitacions Gestió de la base de dades de licitacions Seguiment i coordinació de les licitacions a presentar Preparació, sol·licitud, recopilació, organització de CV's i Certificats de Bona Execució Presentació a signatura de totes les parts o sobres de les licitacions (Administratiu, Tècnic i Econòmic) Presentació en les corresponents plataformes de les ofertes dins del termini i en la forma escaient Presentació de documentació tècnic-administrativa, prèvia a l'adjudicació dels contractes Preparació de l'informe trimestral de licitacions del Departament Tindràs la possibilitat de formar-te en una empresa jove i dinàmica, amb flexibilitat horària i amb plans de carrera segons el lloc perquè puguis anar creixent.
Requisits: Experiència mínima de 3 anys en departament de licitacions d'enginyeria (valorable quanta més experiència s'aporti) Títol FP de Grau Superior en Administració Idiomes: Català (parlat i escrit superior), Espanyol (parlat i escrit superior), Anglès (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat) Competències/coneixements: Coneixements de plataformes de presentació d'ofertes, coneixements del sector de l'enginyeria i de les línies de negoci desenvolupades en aquestes, preferiblement en l'àmbit de l'Obra Civil Contracte laboral indefinit.
Jornada completa.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Administratiu/ Administrativa Licitacions | Xr-605
Empresa:

Reconocida Empresa


Regulatory Affairs Administrator

The Opportunity The Regulatory Affairs Administrator is responsible for gathering and analyzing necessary technical documentation for cosmetic raw materials ...


Desde Puig - Barcelona

Publicado 12 days ago

Product Manager

WebCargo digitizes global freight sales for over 3,500 of the world's largest logistics providers and carriers. Or, in plain English, we help move the world,...


Desde Freightos - Barcelona

Publicado 12 days ago

Auxiliar Administrativo /A

Empresa del sector audiovisual búsqueda un/a auxiliar administrativo/a para trabajar en la zona de Lliçà d'Amunt y hacer las siguientes tareas: Atención tel...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 12 days ago

Auxiliar Administrativo/A Contable

Buscamos personas que quieran trabajar en una importante gestoría de Barcelona, en la que aprendan sobre la gestión pública y contable de los ayuntamientos. ...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-22T09:59:57.331Z